(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja kuluttajamyyntiimme
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Etsimme sinua, puhelinmyynnin ammattilainen, viemään A-lehtien puhelinmyyntiä entistä parempiin tuloksiin yhdessä huipputiimin kanssa! 

Myyntijohtajana vastuullasi on A-lehtien puhelinmyynnin resursointi sekä kontaktoinnin ja toimintamallien jatkuva kehittäminen. Tavoitteenasi on rakentaa yhtä yhteistä puhelinmyynnin toimintamallia, jossa A-lehtien puhelinmyynti tuottaa arvoa asiakkaille, myyjille, puhelinmyyntikumppaneille ja A-lehdille. 

Olet saavuttanut puhelinmyynnissä jo paljon, mutta haluat vaikuttaa ja luoda jotain uudenlaista ja omaa. Osaat johtaa puhelinmyyntiä ja tiedät, mitkä asiat rakentavat onnistumisia myyjille ja mitkä asiat innostavat asiakkaita. Ymmärrät, miten puhelinmyynnin kannattavuus muodostuu niin omassa kuin kumppanivetoisessa puhelinmyynnissä ja osaat budjetoida. Seurannassa tukenasi on kehittynyt raportointi.  

Sinulla on halu saavuttaa ja ylittää tavoitteita. Sinulla on runsaasti ideoita ja näkemystä sekä uskallus toteuttaa niitä. Projektityöskentely on sinulle tuttua. Olet vakuuttava esiintyjä ja uskot tiimipeliin ja läpinäkyvyyteen. Työhön kuuluu matkustusta tarpeen mukaan. Tärkeintä on, että suhtaudut työhösi intohimolla ja ymmärrät laajasti puhelinmyynnin tulevaisuuden mahdollisuudet erityisesti media-alalla.  

 

Tarjoamme sinulle tehtävän innostavassa mediatalossa sekä energisen ja sitoutuneen työyhteisön. Meille tärkeää on yhdessä tekeminen, pitkäjänteisyys ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta myös sinulta. 

Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. 

 

Lisätietoja tehtävästä voit soittaa keskiviikkona 8.5. klo 13 - 14, tai perjantaina 10.5. klo 10 - 11 ja 15.30 - 16.30 kuluttajamyynnin johtaja Oili Kalm-Parantainen, +358 50 414 4295, oili.kalm-parantainen@a-lehdet.fi  

Lähetä hakemuksesi ja cv viimeistään sunnuntaina 19.5.2019.