(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja, Keski- ja Pohjois-Suomi
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Etsimme nyt uutta virtaa.

Myyntijohtaja

Haemme nyt joukkoomme Mandatum Lifen Yritysmyyntiryhmä-yksikköön valmentavasta myynnin esimiestyöstä innostunutta henkilöä johtamaan Keski- ja Pohjois-Suomen alueen myyntitoimintoja.

Tehtävässäsi vastaat oman alueesi myynnin tuloksista, asiakastyytyväisyydestä, esimiestyöstä sekä toiminnan kehittämisestä. Huolehdit yhtiön strategian viestimisestä ja jalkauttamisesta organisaation eri tasoille sekä varmistat henkilöstön sitoutumisen asetettuihin myyntitavoitteisiin. Valmennat ja tuet alueesi asiakasvastuullisia myyjiä kannustaen heitä erinomaiseen tuloksentekoon. Lisäksi johdat alueesi sisäistä yhteistyötä, jota tehdään mm. varainhoitajien, sijoituspäälliköiden, myynnin tuen sekä If:in kanssa. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myynnin esimiestyöstä sekä sosiaaliturvan, eläkejärjestelmän ja sijoittamisen osaamista. Arvostamme lisäksi yritysten palkitsemisjärjestelmien tuntemusta. Sinulla on kykyä sparrata alueesi myyjiä myyntitavoitteisiin pääsemisessä ja luot omalla esimerkilläsi viihtyisää työkulttuuria. Työotteeltasi olet positiivinen, kannustava ja tarvittaessa myös jämäkkä. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomenkielellä suullisesti sekä kirjallisesti. Ennen kaikkea odotamme sinulta oikeanlaista asennetta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista, vakavaraisessa palveluyrityksessä, jossa asiakkaan etu on tärkein. Tästä kertovat myös asiakastyytyväisyystuloksemme, jotka ovat markkinoiden parhaimmistoa. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat yhtenä joukkueena voitontahtoisesti eteenpäin menevä tiimi sekä konsernin muut asiantuntijat.

Pääasiallinen toimipiste on sovittavissa tehtävään valittavan henkilön mukaan, mutta edellytämme kuitenkin matkustusvalmiutta Keski- ja Pohjois-Suomen alueella.

Lisätietoja tehtävästä saat Yritysmyyntiryhmä-yksikön johtajalta Lasse Alvesalolta, puh. 050 424 2793.  

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian / viimeistään 20.5. mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi