(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja, Grenkeleasing Oy
Grenkeleasing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Etsimme rahoitusalan asiakkaallemme Grenkeleasing Oy:lle vastaavaa MYYNTIJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Grenkeleasing Oy on kansainvälinen ja nuorekas yritys, joka on vahvalla kasvun tiellä. Keväällä 2018 avattu Jyväskylän toimisto sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja toimistossa työskennellään rennossa sekä positiivisessa ilmapiirissä tavoitteellisesti ja yhteen hiileen puhaltaen.

Myyntijohtajana tehtävänäsi on Grenken Jyväskylän toimipisteen toiminnasta vastaaminen ja Keski-Suomen alueen asiakassuhteiden kokonaisvaltainen johtaminen. Tehtävänkuvaan kuuluu myynti-, markkinointi- ja toimintastrategioiden suunnittelu konsernin toimintatapojen mukaisesti, sekä esimiehenä toimiminen toimipisteen kahdelle muulle työntekijälle. Raportoit työstäsi Suomen toimitusjohtajalle.

Odotamme Sinulta:
- Tehtävää tukevaa koulutusta
- Useamman vuoden kokemusta myyntityöstä, sekä B-to-B myyntiprosessien tuntemusta
- Vähintään 2 vuoden kokemusta esimiestyöstä
- Tavoite- ja myyntiorientoinutta työskentelytyyliä
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
- Matkustusvalmiutta sekä B-ajokorttia
- Itsenäistä työotetta ja hyvää paineensietokykyä

Eduksi katsotaan:
- Kokemus myyntitiimin johtamisesta
- Kokemus rahoitusalalla työskentelystä
- IT-alan leasingtuntemus
- Saksan ja/tai ruotsin kielen taito

Etsimämme tekijä hoitaa oman työnsä vastuullisesti, ja antaa vastuuta myös työntekijöilleen. Työpaikalla huumori auttaa kiireen keskellä ja pystyt innostamaan työntekijöitäsi aina parempaan tulokseen omalla esimerkilläsi.

Tarjoamme Sinulle:
- Haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä
- Kilpailukykyisen kiinteän kk-palkan + toimipaikkakohtaisen bonuksen, autoedun sekä muut henkilöstöedut

Mikäli olet etsimämme myynnin ja rahoituksen ammattilainen vailla uusia haasteita, laita heti hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi

Grenke on "Small ticket IT- leasing" –osaamisalueella Euroopan markkinajohtaja. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjällemme sekä asiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä leasing-hankintoja. GRENKEllä on yli 30 vuoden leasingkokemus ja päätoimialamme on erityisesti yritysten ICT-hankintojen rahoittaminen. GRENKEllä on yli 57 toimipistettä 32 eri maassa. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 lähtien ja nyt palvelemme kolmessa toimipisteessä, Vantaalla, Oulussa ja Jyväskylässä 28 henkilön voimin. Lue lisää www.grenkeleasing.fi