(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja (Etelä-Pirkanmaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme Etelä-Pirkanmaalle kone- ja metallialalle

MYYNTIJOHTAJAA

vastaamaan globaalin tason myynnistä sekä toimimaan paikallisesti erittäin osaavan myyntitiimin esimiehenä.

Vastaat myynnistä ja tulet myös toimimaan johtoryhmän jäsenenä, joten osallistut koko liiketoiminnan kehittämiseen. Vastuullisuus, tuloksellisuus, määrätietoisuus sekä ratkaisukeskeisyys ovat luontaisia ominaisuuksiasi. Kyky johtaa asiantuntevaa myyntitiimiä on sinulle kunnia-asia, saat heidät loistamaan ja menestymään luottamalla sekä antamalla vastuuta.

Odotamme sinulta kokemusta myynnin johtotehtävistä, myynnin kehittämisestä ja esimiestyöstä. Sinulla on nykyaikainen, asiakaslähtöinen sekä positiivinen suhtautuminen myynnin johtamiseen ja sen kehittämiseen. Ymmärrät, miten paras mahdollinen asiakaskokemus rakennetaan. Kokemus teknisestä myynnistä katsotaan eduksi. Englannin kielen taito on välttämätön ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Työ on vakituinen, kokoaikainen päivätyö klo 8-16, lisäksi paljon matkustamista ulkomailla. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä ja aikataulusta antaa arkisin klo 9-15 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

Hae haastavaa ja mielenkiintoista tehtävää osoitteessa www.alenconsulting.fi! Liitä hakemukseen CV:si ja linkki LinkedIn-profiiliisi.