(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja / AK Roll Service Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

AK Roll Service on telahuoltoihin ja pinnoituksiin erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus alalta. Yhtiö tukee AK Roll-one-stop-shop –konseptinsa kautta asiakkaiden investointeja ja tuotantolinjojen käynnissäpitoa koko niiden elinkaaren ajan kehittämällä ja tuottamalla teknologiaratkaisuja paperi-, kartonki- ja selluteollisuuden huoltotoimintaan.

Vahvistamme myyntiämme ja haemme Tampereelle

MYYNTIJOHTAJAA

vastaamaan myynnin ja markkinoinnin toiminnoistamme. Tehtävässä osallistut päivittäiseen asiakassuhteiden hoitoon, tarjouslaskentaan- ja laadintaan sekä yrityksemme tarjonnan ja markkinoinnin kehittämiseen yhdessä tiimisi ja muun organisaation kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto esim. konetekniikan, prosessitekniikan tai materiaalitekniikan alalta. Työkokemusta olet kartuttanut teollisuuden kunnossapidon tehtävistä mieluiten paperiteollisuus- tai painotaloympäristössä. Myös paperiteollisuuden teknologia- tai palvelutoimittajalla hankittu kokemus tarjoaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Paperikonetekniikan ja/tai pinnoitustekniikan osaaminen on hyödyksi aivan kuten yleinen kunnossapidon, konetekniikan ja koneistustekniikoiden tuntemuskin.

Luot rohkeasti uusia kontakteja ja pidät aktiivisesti huolta olemassa olevasta verkostostasi. Kommunikointisi on selkeää, sujuvaa ja vakuuttavaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työskentelykielinäsi ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme sinulle haastavan ja itsenäisen roolin, jossa voit kehittyä toimialan huippuosaajaksi. Tehtävässä onnistuessasi tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden edetä vaativampaan rooliin.

Lisätietoja tehtävästä antavat AK Roll Service Oy:n toimitusjohtaja Mika Simi, puh. 040 568 0628 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 1.7.2019 mennessä.

www.ak-roll.fi