(Poistunut julkaisusta)

Myyntijohtaja / Aimo Kortteen Konepaja, Ylivieska/Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019


Aimo Kortteen Konepaja Oy on ylivieskalainen yritys, jonka erikoisosaamista on kuivan ja kostean rehuviljan käsittelyyn ja säilöntään tarkoitettujen koneiden ja laitteiden valmistus. Olemme tällä alalla maailman johtava valmistaja. Kehitämme ja valmistamme tuoteteknologiaa, joka säästää energiaa ja ympäristöä, vähentää ja helpottaa maataloustyötä sekä parantaa tilojen kannattavuutta. Asiakkaitamme ovat pääasiassa jälleenmyyjät, mutta myös teollisuuslaitokset, alihankintaostajat ja maatalousyrittäjät. murska.fi

Myyntijohtaja

Etsitkö kansainvälisiä haastavia teknisen myynnin työtehtäviä? Haemme Ylivieskaan sekä kotimaisen että kansainvälisen myynnin ja markkinointitiimin vetäjää.

Tehtäviisi kuuluu myyntitiimin johtamisen lisäksi myynnin suunnittelu ja sen kehittäminen yhteistyössä johdon kanssa. Olet jälleenmyyjien tukena mm. osallistumalla näyttelyihin eri puolilla Eurooppaa ja Venäjää. Matkustaminen on olennainen osa työtäsi ja voit joutua myös ratkaisemaan teknisiä haasteita asiakkailla.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä kansainvälisestä myynnistä tai myynnin johtamisesta ja työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Lisäksi saksan kielen tai venäjän kielen taidot ovat plussaa. Kykenet itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja olet joustava erilaisissa tilanteissa ja kulttuureissa.

Olemme alan johtava yritys ja pääset mukaan kannustavaan ja kehitysmyönteiseen porukkaan!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS Senior Partner Seppo Kangas, puh. 0400 206 587. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 15.10.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.