(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIHIRMU / HUIPPUMYYJÄ
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2018

Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy etsii asiakasyritykselleen kokeneita puhelinmyynnin ja suoramyynnin ammattilaisia Vaasan keskustaan maaliskuussa 2018 avattavalle uudelle myynti- ja markkinointitoimistolle.

HALUAISITKO SINÄ KUULUA OSAKSI UUTTA TULOSNÄLKÄISTÄ JA KAUPANTEOSTA NAUTTIVAA MYYNTITIIMIÄ?

Aikaisemman kokemuksesi ja mielenkiinnon mukaan työtehtävät voivat käsittää joko kuluttajille (B2C) kohdentuvaa myyntiä tai työskentelyä asiakasyrityksemme B2B-toimeksiannoissa esimerkiksi ajanvarauksen tai palveluratkaisujen myyntityötehtävissä.

Ensisijaisesti etsimme aktiivisia, pitkäjänteisiä ja kaupannälkäisiä myyjiä puhelimitse tapahtuvaan myyntityöhön. Tärkeintä kuitenkin on, että nautit myynnistä ja tykkäät tehdä töitä hymyssä suin.

Mikäli siis omaat iloisen työskentelyasenteen, pitkän kokemuksen myyntityöstä tai muutoin ahkeran ja tavoitteellisen työskentelyasenteen, niin haluaisimme kuulla sinusta pian.

Jätä meille työhakemuksesi + CV/ansioluettelosi osoitteeseen rekry@hirmu.fi ja myy itsesi sekä osaamisesi meille. Otsikoithan työhakemuksesi seuraavasti ”Vaasa / työhakemus / oma nimesi”.

Esittelemme asiakasyrityksemme avoimet työmahdollisuudet hakijoille helmikuun 2018 aikana ja rekrytointiprosessissa jatkoon päässeillä työskentely alkaa maaliskuun 2018 aikana sopimuksen mukaan.