(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkisiä huoltamotyöntekijöitä Shell Etelä-Haagaan ja Konalaan
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Shell Simpukka on monipuolinen huoltoasema, josta auton tankkauksen lisäksi voi tankata myös oman vatsansa. Herkulliselta ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja moneen makuun ja pienempään nälkään on tarjolla myös snackseja. Asemalla on myös autonpesupiste, joten matkaa pääsee jatkamaan kiiltävällä autolla!

Etsimme nyt Shell Etelä-Haagaan sekä Shell Konalaan

HUOLTOASEMATYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentely, myytävien tuotteiden esillelaitto sekä ruoan valmistus ja tarjoilu. Tehtävässä pärjää asiakaspalveluhenkisellä asenteella ja myynnillisellä twistillä, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita! Suomen kielitaito on välttämättömyys, muu kielitaito plussaa. Hygieniapassi on plussaa, mutta sekin järjestyy jos sitä ei entuudestaan taskusta löydy.

Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan osa-aikaisesta työstä jopa täysiin työtunteihin ja työllistyt suoraan Shellin omaan organisaatioon. Tämä tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi hyvin laajat ja monipuoliset henkilöstöedut.

Jos tehtävä kiinnostaa, hae ihmeessä jo vaikka tänään, paikka täytetään välittömästi oikean henkilön ilmiantaessaan itsensä! Lisätietoja antaa Katriina Rantanen, p. 050 4777966.