(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkisiä asiakasneuvojia
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Toimenkuva
Haemme valtakunnalliseen asiakaspalvelukeskukseen asiakasneuvojia pidempään työsuhteeseen. Tässä tehtävässä olet yrityksessä avainasemassa - monesti asiakkaan ensikosketus yritykseen! Vastaat joko puheluun, sähköpostiin tai chatkeskusteluun ja autat asiakkaita heidän tilanteessa tai ongelmassa eteenpäin. Töitä tehdään niin suomen, ruotsin, kuin englannin kielillä. Koska kyseessä on asiakaspalvelutyö työajat vaihtelevat maanantaista sunnuntaihin klo 9-21 välillä n. 25-30 h/vko.
Odotamme sinulta
Olet myyntihenkinen asiakaspalvelija, jolla hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Omaat kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä sekä selkeän puhelinäänen. Osaat kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti suomen ja ruotsin kielillä - englanti on eduksesi. Olet luoteeltasi tarkka ja innostava työkaveri, jolla riittää energiaa kehittyvän ja kasvavan yrityksen muutostarpeissa.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Tehtävään on hyvä ja kattava perehdytys ammattitaitoisten työkavereiden taholta. Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.09.2019 mennessä.