(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen yritysviestinnän tuloksentekijä
Tulus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Maailma tarvitsee lisää tuluksia!

Myyntihenkinen yritysviestinnän tuloksentekijä, kiinnostaako pesti Tuluksen Helsingin tiimin veturina?

Ilmoittauduthan, jos sinulla on reipasta myyntihenkisyyttä, ammattilaisen itsevarmuutta ja aktiivista otetta uusasiakashankinnassa. Edellytämme vankkaa yritysviestinnän osaamista ja aitoa intohimoa asiakaspalveluun.

Arvostamme laaja-alaista kontaktipintaa ja toivomme, että sinulla on myös omia kattavia yhteistyöverkostoja. Tuluksen Helsingin tiimin veturina sinulla on myös selkeä suunta liiketoiminnan kehittämiseen sekä taitoa viedä asiakkaiden kanssa neuvotteluprosessit pääteasemalle.

Sinulla on luovuutta ja eteenpäin katsova ote sekä halua rakentaa kanssamme Tulus-brändin tunnettuutta yhdessä Tampereen toimiston kollegoiden kanssa. Olet kiinnostunut taloudesta, trendeistä, mahdollisuuksista sekä haavoittuvuuksista.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vahvaa näyttöä tuloksellisesta yritysviestinnästä ja myynnistä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan menetetystä vapaa-ajasta, pätevät mutta mukavat työkaverit sekä toimipisteen Helsingin sykkivästä sydämestä ja tarvittaessa jakkaran myös Tuluksen Tampereen toimistosta.

Hakemukset 31.3. mennessä: hanna.tiitola@tulus.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat myynti- ja markkinointijohtaja Hanna Tiitola p. 040 820 0030 ja toimitusjohtaja Maija Veteläsuo, p. 0500 736 202.