(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen Varastotyöntekijä Espooseen! (BEVI Finland Oy Ab)
BEVI Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019
BEVI Finland Oy Ab
Sähkömoottorit ovat aina olleet BEVIn toiminnan ydinaluetta. Niin tulee olemaan jatkossakin!
Näin voimme taata laadukkaat tuotteet valmistettuna ja toimitettuna ympäristö parhaiten huomioiden. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla koko lähimarkkinoilla, jonka takia olemme edustettuina koko Skandinaviassa ja Baltiassa. Seuraavan kerran, kun tarvitset tässä luettelossa esitettyjä tuotteita, ota yhteyttä meihin.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme BEVI:lle monipuoliseen työhön motivoitunutta varastotyöntekijää /sisämyyjää vakinaistuvaan työsuhteeseen!

Työnkuvana on monipuolisesti tilaus-toimitus prosessin eri tehtäviä. Muun muassa hoidat asiakaspalvelua ja vastaanotat tilauksia, hoidat itsenäisesti varaston eri prosesseja sekä avustat tuotteiden kokoonpanoon liittyvissä tehtävissä. Työ on pitkälti itsenäistä ja siten itseohjautuvuus on tärkeää. Työhön järjestetään kattava perehdytys.
Odotamme sinulta
Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön. Olet halukas oppimaan ja kehittymään työssäsi sekä haluat sitoutua asiakkaamme toimintaan. Olet myös asiakaspalvelutaitoinen ja myyntihenkinen. Jos olet vielä joustava tiimipelaaja, jolla työkalut pysyvät kädessä, saatat olla hakemamme henkilö!

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta varastoalan tehtävistä. Tiettyä koulutusta emme edellytä, mutta logistiikan tai teknisen alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävää täyttäessä asenne ja halu oppia ratkaisevat! Omaat perustason IT-taidot. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakkaan kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa Espoon Hannuksenpellossa. Työt ma-pe 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Myyntihenkinen Varastotyöntekijä Espooseen! (BEVI Finland Oy Ab)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Hr-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 /paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.02.2019 mennessä.