(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen tuotespesialisti
Plandent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Etsimme MYYNTIHENKISTÄ TUOTESPESIALISTIA kuvantamislaitteiden ja ohjelmistojen tiimiin tekemään tulosta kanssamme. Tuotespesialistina vastaat suun terveydenhuollon digitaalisten kuvantamislaitteiden ja niihin liittyvien ohjelmistojen myynnistä, myynnin kehityksestä, markkinoinnista ja asiakaskoulutuksista (sisäiset ja ulkoiset). Lisäksi olet mukana kehitysprojekteissa ja tuet käyttöönotoissa. Osana myyntiprosessia osallistut myös koekäyttöihin ja tarjousten tekemiseen. ”Aito halu löytää asiakkaalle oikeita ratkaisuja hymyillen” on asenne, jota toivomme sinulta löytyvän!

Odotamme sinulta:
- Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä
- Esiintymistaitoa ja -halukkuutta
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- MS Office – osaamista ja hyviä IT-taitoja
- Priorisointikykyä 
- Matkustusvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen
- Erinomaista suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Eduksesi katsomme myös, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta hammasalalta tai hammaslääketieteessä käyttävistä ohjelmistoista. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi hammashoitoalan asiantuntijana ja tehdä työtä alan uusimpien teknologiaratkaisujen parissa. Tarjolla on erinomainen tilaisuus kehittyä terveydenhuollon tukkukaupan ammattilaiseksi sekä työpaikka menestyvässä suomalaisessa perheyrityksessä. Palkkaamme sinut vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja saat tehtävästä puhelimitse ti 4.12. klo 15-16 & to 13.12. klo 9-11 puh. 020-7795355/Jari Outavaara (Kehitysjohtaja/ Myyntipäällikkö) tai sähköpostitse jari.outavaara (a) plandent.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta.