(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen rahoitusneuvottelija
WS Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme WS Finance Oyn B2B-palveluihin vahvistusta, oletko sinä etsimämme myynnistä syttyvä rahoitusneuvottelija? Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan viihtyisässä ja vauhdikkaassa työyhteisössä Lahden keskustassa! Työssäsi pääset toimimaan yritysrahoituksen näköalapaikalla modernissa ja ketterässä yrityksessä, jossa on mainio mahdollisuus kehittää ja kehittyä.   

Rahoitusneuvottelijana kontaktoit aktiivisesti yrityksiä ja työskentelet osana tehokasta asiakas-palvelutiimiämme. Rahoituspalveluiden lisäksi autat asiakkaitamme luotonvalvonnan, laskutuksen ja perinnän asioissa. Alkuun työkaluinasi toimivat puhelin ja sähköiset kanavat, mutta jatkossa on mahdollisuus myös asiakastapaamisiin. Sinulla on mainio mahdollisuus edetä vastuullisempiin tehtäviin ja olla avainasemassa laadukkaan asiakaspalvelumme kehittämisessä. 

Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat lähellä sydäntäsi. Ratkaisukeskeisellä asenteella ja nopeilla hoksottimilla löydät kartoittamaasi tarpeeseen sopivan palvelun. Työskentelet tavoitteellisesti, oma-aloitteisesti, järjestelmällisesti ja pidät langat napakasti käsissäsi. Lisäksi sinulla on hyvä paineensietokyky ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäinen työskentelyote. 

Eduksesi katsotaan
- tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus  
- työkokemus B2B-myynnistä ja/tai perintä-, luotto- tai rahoitusalalta
- työkokemus asiakaspalvelusta   
- into tavoitteelliseen myyntityöhön
- hyvät IT-taidot
- halu kehittyä ja kehittää
- itsenäinen työskentelyote ja oma-aloitteisuus

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, huipputyypit työkavereiksi sekä työyhteisön, jossa puhalletaan yhteen hiileen! Lisätietoja yrityssivuiltamme wsfinance.fi

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 18.9.19 mennessä osoitteeseen
veli-pekka@wsfinance.fi
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 5.9. ja 12.9. klo 10-11 p. 044 568 8840
Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksen pikaisesti!
 
WS Finance Oy kuuluu vakavaraiseen WestStar -konserniin weststar.fi