(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen nokkamies/kymppi kiinteistökohteisiin, Rentokil Initial Oy
Rentokil-Initial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Rentokil Initialle myyntihenkistä nokkamiestä/kymppiä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Töitä tehdään päivävuorossa klo 8-16. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan Rentokil Initialin palvelukseen.

Nokkamiehen/kympin työpiste ei ole toimistopöydän takana, vaan löydät itsesi usein työkohteilta – myös ”rukkaset kädessä” tiimin kanssa. Työkohteilla kykenet asiantuntijana ottamaan kantaa asiakkaiden tarpeisiin ja neuvomaan tiimiäsi käytännön tekemisessä. Hoidettavien työtilausten painopiste on muun muassa keittiö- ja julkisivupuhdistuskohteissa, mutta esimerkiksi lomatuurauksiin liittyen hoidettaviksi tulee myös erikoispuhdistuskohteita, jotka voivat sisältää esimerkiksi tuholaisiin liittyviä tehtäviä.

Käytännön tekemisen ja töiden toteutumisen valvonnan ohella kontaktoit tehtävässäsi asiakkaita hoitaen niin olemassa olevia asiakassuhteita ja työtilauksia kuin myös hankkien uusia mahdollisuuksia potentiaalisesta asiakaskentästä. Lisäksi työtilauksiin liittyen vastuullasi ovat suunnittelun ja riskiarvioinnin tehtävät, sekä luonnollisesti työkohteiden työntekijäresursointi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimin kanssa, jolle aikataulutat mm. työkohteita.

Toivomme hakijalta esimerkiksi kiinteistöalan tuntemusta ja ymmärrystä kiinteistöjen rakenteista. Olet aidon kiinnostunut siitä mitä työkohteilla tapahtuu ja kykenet tarpeen tullen tarttumaan itsekin työkaluihin sekä opastamaan tarvittaessa tiimiäsi arjen työssä. Sinulle on luonnollista tarttua asiakaspalvelutilanteisiin ja suhtaudut uusiin aluevaltauksiin kannustavina haasteina.

Eduksi katsomme työtä tukevan kurssituksen, kuten ATEX-tuntemuksen, hygieniapassin ja työturvakortin, minkä lisäksi muun muassa henkilönostinosaaminen on ehdottomasti hyödyksi tehtävää hoidettaessa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa huumorintajuinen ja rento ilmapiiri tarjoavat vastapainoa hyvinkin haastaville työkohteille. Saat kilpailukykyisen palkan, johon pystyt myös itse suorituksillasi vaikuttamaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin nopeasti ja työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, puh. 050 478 4777, anneli.maki@barona.fi