(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen markkinointivastaava
Silent Tooling Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020
Silent Tooling Oy
Silent Tooling Oy kuuluu Astex-konserniin. Silent Tooling Oy lanseeraa uutuustuotteita markkinoille ja he panostavat markkinointiin ja markkinoiden tukitoimintoimintoihin. Yrityksen tuotteet ovat konepajateollisuuteen liittyviä innovatiivisia tuotteita.
Toimenkuva
Metalliteollisuudessa toimiva asiakasyrityksemme Silent Tooling Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen henkilöä vastaamaan markkinoinnista ja osallistumaan myyntiin.

Markkinointivastaavan työ pitää sisällään käytännön markkinointitehtäviä, kuten esitteiden suunnittelua, taittoa, osallistumista messujärjestelyihin, esitteiden ja muun kirjallisen materiaalin tuottamista. Lisäksi tässä tehtävässä osallistutaan myyntiin tekemällä asiakaskontaktointia ja osallistumalla asiakassuhteiden hoitoon.
Tehtävässä toimitaan toimitusjohtajan alaisuudessa ja raportoidaan suoraan hänelle.
Odotamme sinulta
Työssä onnistumisessa tärkeää on kokemus yllämainituista toimenkuvista ja eduksesi on kokemus kaupallisesta ja teknisestä työympäristöstä. Työkokemusta toivotaan vähintään kahden vuoden ajalta. Toivomme, että henkilöllä on aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa, joustavuutta ja kykyä soveltaa oppimaansa. Sosiaalisuus, hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito sekä suomeksi että englanniksi ovat välttämättömiä.
Muut tiedot
Hae tehtävää viimeistään 26.1.2020 osoitteessa www.vmp.fi tai laita hakemus sähköpostilla osoitteeseen lappeenranta@vmp.fi ja liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja voi kysyä ma-pe klo 8-16 välillä puh. 040 307 5604 Hanna Anttonen tai osoitteesta hanna.anttonen@vmp.fi.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.01.2020 mennessä.