(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen markkinointineuvottelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Hämeenlinnasssa sijaitsevalle asiakkaallemme useaa myyntihenkistä neuvottelijaa nettimarkkinoinnin pariin. Tässä voi olla tilaisuutesi kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi sekä päästä hyville ansioille!

Tehtävänäsi on kontaktoida sekä uusia että jo olemassa olevia asiakasyrityksiä ja tarjota laajasta tuoteperheestä markkinoiden myyvimpiä nettimarkkinointipaketteja yrityksille. Paketit pitävät sisällään mm. Google-, Facebook- ja Youtube-markkinointia sekä esimekiksi chat- eli pikaviestipalveluita. Paketit sopivat jokaiselle yritykselle ja ne ovat kysyttyjä, huolellisesti räätälöityjä ja toimivia kokonaisuuksia.

Työnkuvaasi kuuluu lisäksi jo olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen esimerkiksi neuvottelemalla markkinoinnin jatkamisesta tai laajentamisesta. Pääset työskentelemään laadukkailla välineillä viihtyisässä ja inspiroivassa työympäristössä kotimaisen yrityksen palveluksessa.

Tässä yrityksessä työntekijöistä pidetään huolta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista alalta, vaan yritys tarjoaa hyvän koulutuksen tuotteisiin sekä esimiehen jatkuvan tuen kohti kehittymistä ja parempia tuloja. Saat erittäin kilpailukykyisen takuupalkan (1700 euroa/kk) ja kannustavan bonusjärjestelmän tueksesi. Koeajan jälkeen saat käyttöösi lisäbonusjärjestelmän sekä muita kannustimia.

Olet hyvä sekä kuuntelemaan että keskustelemaan. Nautit vuorovaikutustilanteista ja positiivisuus on valttisi. Olet myyntihenkinen ja haluat oppia lisää pärjätäksesi paremmin työssäsi. Uskallat jatkuvasti kurkottaa kohti parempia myyntejä ja haluat sitoutua työhösi sekä tavoitteisiisi. Sinulta löytyy maalaisjärkeä, jonka avulla osaat toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseksi. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Hae paikkaa rohkeasti!


Lisätietoja:

Workpower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi


Avainsanat: myynti, markkinointi, B-to-B, kokoaikatyö, kuukausipalkka, bonus