(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen koordinaattori erikoispuhdistuksien pariin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Etsitkö pelkästään siistiä ja kevyttä toimistotyötä, jossa mieli lepää konttorissa? Jos vastauksesi on kyllä, siinä tapauksessa olet klikannut väärää työpaikkailmoitusta. Etsimme asiakasyrityksellemme myynti henkistä koordinaattoria, joka on valmis tarpeen tullen heittämään haalarit niskaan ja myös itse lähtemään työkohteeseen hommiin. Tulet työskentelemään mm. keittiö- ja julkisivupuhdistuskohteiden tiimin vetäjänä, tiimisi kohtaa myös välillä esimerkiksi lude kohteita. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa pääkaupunkiseudun alueella.

Työssä toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta joudut myös liikkumaan asiakkaille työkohteisiin. Toimit tiimin asiantuntijana, joka aikatauluttaa työtilauksia, teet tarjouksia, sekä kartoitat kohteissa asiakkaiden tarpeita. Työssäsi isona osana on myös asiakassuhteiden hoitaminen ja uusien mahdollisten asiakkaiden kontaktoiminen, lisäksi vastuullasi on työtilauksiin liittyen suunnittelun ja riskiarvioinnin tehtävät, sekä luonnollisesti työntekijä kohteiden resursointi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimin kanssa.

Toivomme hakijalta hyviä sosiaalisia, sekä tietoteknisiä taitoja, sinulle on luonnollista tarttua asiakaspalvelutilanteisiin ja suhtaudut uusiin aluevaltauksiin kannustavina haasteina. Työssäsi olet myös aidon kiinnostunut työkohteiden tapahtumista ja tarpeen tullet olet valmis tarttumaan työkaluihin ja lähtemään myös itse haalarit päällä hommiin.

Eduksi katsomme kokemuksen tai tuntemuksen rakennuksista, sekä niiden rakenteista. Lisäksi henkilönostin kokemus, työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja ATEX-tuntemus puhuvat puolestasi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä, jonka rento ja huumorintajuinen ilmapiiri tuovat vastapainoa haastavalle työlle, sekä työkohteille. Saat kilpailukykyisen palkkauksen, johon voit vaikuttaa nopeasti myös itse.

Jos kiinnostuit suhteuttamaan toimisto, sekä myyntityön tiimin vetämiseen ja kentällä toimimiseen, etkä hetkahda pienistä olet etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, puh. 050 478 4777 tai sähköpostitse anneli.maki@barona.fi