(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen huoltoasentaja DAVA Foodsille!
DAVA Foods Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Oletko sinä etsimämme huoltoasentaja? Meillä olisi nyt tarjolla sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen vakituinen työtehtävä, jossa pääset tekemään työtä yhdessä maatila-asiakkaidemme kanssa alansa johtavan yrityksen palveluksessa!

Dava Foodsin tarvike-osastolla töitä tehdään tiiviisti yhdessä asiakkaiden parhaaksi. Tavoitteemme on varmistaa optimaalinen tuotantoympäristö eläinten hyvinvointi huomioiden. Tuotteisiimme kuuluu mm. ilmanvaihto-, etävalvonta-, tuotannonohjaus- sekä ruokintajärjestelmiä siipikarjatalouden osa-alueille tunnetuilta laitevalmistajilta kuten mm. SKOV, Big Dutchman, Multifan, VDL.

Työtehtäviisi kuuluu uusien laitteiden asennus, laitteiden testaukset tiloilla, käyttöönotto-opastukset sekä laitteiden huoltotoimenpiteet. Toivomme, että sisälläsi asuu teknisen asiantuntijan lisäksi myös myyjä. Meillä kaikki tekevät myyntiä ja asiakaspalvelua tarjoamalla asiakkaillemme toimivia ja nykyaikaisia ratkaisuja. Työskentelyalueesi on pääasiallisesti Länsi-Suomi.

Toivomme sinulta sähköteknistä tai mekatroniikan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme moniosaajuutta sekä joustavaa hands-on -työasennetta. Maatalouden tai siipikarjatuotannon tuntemus on eduksi tehtävässä. Olet oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja luotettava tekijä. Tiukoissa tilanteissa huumorintajusta ja priorisointitaidoista ei ole haittaa! Ollessasi toimistollamme Kaarinassa pääset tekemään myynti- ja ostotilauksia, joten toivomme että IT-taitosi ovat ajan tasalla. Työroolissa menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työroolin ja mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseäsi ja asiantuntijuuttasi osana hyvää työporukkaa. Tukenasi on joustava ja vankan toimintahistorian omaava työnantaja.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Laita meille lisätietoa itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 15.1. mennessä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kati Blinnikka-Pullola puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa pe 4.1. klo 9-10.30 tai ke 9.1. klo 13-15 välisinä aikoina.