(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen henkilöstökonsultti Adeccolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Adecco Finland Oy on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

 


Meidän Oulun toimipisteessä työskentelee yhteensä 11 Adecco- ja Sihtiläistä. Haemme nyt joukkoomme

 

MYYNTIHENKISTÄ HENKILÖSTÖKONSULTTIA

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen.

 

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa henkilöstöpalvelualan tehtävissä. Työhösi kuuluu uusasiakashankinta, asiakassuhteiden kehittäminen sekä henkilöstövuokraus- ja rekrytointiprosessien hoitaminen. Varaat omat asiakastapaamiset ja hoidat kaupat maaliin saakka sekä pidät huolen siitä, että työnhakija- ja yritysasiakkaat ovat tyytyväisiä. Työpäivien sisältö on vaihtelevaa ja voit määritellä oman kalenterisi sisällön itse. Ns. tyypillinen työpäivä koostuu asiakaskäyntien varaamisesta, asiakastapaamisista ja työhaastatteluista.

 

Haemme tähän tehtävään henkilöä, joka motivoituu monipuolisista työtehtävistä eikä pelkää hektisiä työpäiviä. Toivomme, että viihdyt ihmisten parissa, pidät verkostoitumisesta ja myynnillinen ajattelutapa on sinulle luontevaa. Kaikki kokemus aikaisemmasta B2B myynnistä, varsinkin ratkaisujen ja palvelujen puolelta, katsotaan eduksi, samoin kuin Oulun yrityskentän tuntemus. Tehtävän menestyksekkään suorittamiseen vaaditaan pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä, kommunikaatiotaitoja sekä eteenpäin pyrkivää asennetta. Olethan kaveri myös puhelimen ja tietokoneiden kanssa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa nopeasti kasvavalla toimialalla. Pääset hyödyntämään jo aikaisemmin hankittua tietotaitoa, mutta varmasti myös oppimaan uutta. Tässä työssä et kahta samanlaista päivää näe! Tarjoamme myös vastuuta ja mahdollisuutta ottaa haltuun isompaakin kokonaisuutta, mikäli sinulla on siihen motivaatiota ja kykyjä. Pääset työskentelemään osana tiimiä, jossa on hyvä tekemisen meininki ja tavoitteet ovat korkealla.

 

Mikäli tämä tehtävänkuvaus puhutteli sinua, jätäthän hakemuksesi sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 21.08.2019 Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik 040 167 8094.