(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Saako myyntityö ja kauppojen klousaaminen silmäsi loistamaan?

Etsimme myyntihenkistä asiakaspalvelijaa toimistotehtäviin.

Työnkuva

Työ on myynnillistä puhelinasiakaspalvelu ja -neuvontatyötä. Tärkein osa työtä on tarttua puhelimeen  ja tarjota potentiaalisille asiakkaille yrityksen monipuolisia palveluita. Vastuualueenasi on myös kuluttaja- ja/tai yritysasiakaspalveluun tulevien yhteydenottojen itsenäinen käsitteleminen. Työtä tehdään arkipäivisin ja työaika on säännöllistä kokoaikaista päivätyötä liukuvalla työajalla.

Tarjoamme sinulle

-Monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän

-Vakituisen työpaikan kuukausipalkalla

-Iloisen asiakaspalvelutiimin tuen

-Loistavan yhteishengen ja innostavan ympäristön

Toivomme sinulta

Etsimme työkaveria huipputiimiin, jossa työtä tehdään itseohjautuvasti ja rohkealla asenteella. Osaat englantia sujuvasti ja omaat ehkä jotain muutakin kielitaitoa. Sinulla on kaupallisen alan koulutusta tai alalta tullutta kokemusta sekä myyntihenkistä asennetta ja ongelmanratkaisutaitoja.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Meidän ja asiakkaamme välisen sopimuksen vuoksi emme vielä tässä vaiheessa voi kertoa, mikä yritys on kyseessä. Saat kuitenkin tietää lisää mahdollisesta tulevasta työpaikastasi, kun rekrytointi etenee.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967