(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen Asiakaspalvelija
Oy AJ-Tuotteet Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Oy AJ-Tuotteet Ab
AJ on Pohjois-Euroopan johtava yritysten ja yhteisöjen toimitilojen tarpeisiin erikoistunut perheyritys. Valikoimaan kuuluu yli 15 000 tuotetta toimisto-, koulu-, varasto- ja tuotantokäyttöön. AJ:lla on oma tuotekehitys, tuotanto ja keskusvarasto. Suomessa AJ Tuotteet on toiminut jo yli 30 vuotta ja toimitilamme sijaitsevat Espoossa Mankkaalla.
Toimenkuva
Haemme tiimimme uudeksi vahvistukseksi myyntihenkistä asiakaspalvelijaa. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat myynti ja asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostitse, chatissa sekä kasvotusten toimipisteemme näyttelytilassa. Työssäsi vastaat asiakastiedusteluihin, tallennat tilauksia, seuraat tekemiäsi tarjouksia sekä pidät yhteyttä toimitusketjun sidosryhmiin.
Odotamme sinulta
Myynnillinen sekä ratkaisuhakuinen työtapa on sinulle luontevaa ja motivoidut asiakaspalvelusta sekä tuloksekkaasta toiminnasta. Työssäsi olet ripeä ja aikaansaava mutta samalla myös tarkka ja huolellinen. Sinulta löytyvät erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti erilaisissa asiakaskontakteissa. Tiimistyöskentely on sinulle palkitsevaa ja pyrit saavuttamaan yhteiset tavoitteet levittämällä positiivisuutta myös ympärillesi. Sujuvan suomen kielen lisäksi tarvitset työssäsi englantia, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Tietotekniset valmiutesi ovat ajan tasalla ja omaksut mielelläsi uusia asioita.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulla vakituisen työpaikan asiakaspalvelun ja myynnin monipuolisissa tehtävissä alan kärkiyrityksessä. Työskentelysi tukena on reipasotteinen ja osaava asiakaspalvelutiimi, nykyaikaiset työvälineet sekä laadukkaat tuotteet.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa vmp.fi. Huomioithan, että haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:llä Viljo Julkunen puhelimitse numerossa 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.12.2019 mennessä.