(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkinen asiakaspalvelija Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haluatko päästä työskentelemään osaksi ammattitaitoista ja huumorintajuista myyntitiimiä? Olet rohkea asiakaspalvelun osaaja, jolla on asenne kohdillaan ja pilkettä silmäkulmassa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö ja tiimimme puuttuva palanen!

Haemme majoituspalvelu Forenomin Helsingin toimistolle myynnillisestä asiakaspalvelusta kiinnostunutta ASIAKASPALVELIJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkeen klo 8- 19 välille. Työt alkavat heti täydellisen mätsin löydyttyä, joten muistathan jättää hakemuksesi jo tänään!

Myyntitiimimme ylläpitää Forenomin keskitettyä majoitusten myynti- ja varauskanavaa.Tiimimme ei tee perinteistä puhelinmyyntiä, vaan olemme täällä asiakkaitamme varten. Haluamme tehdä palveluidemme ostamisesta mahdollisimman helppoa.

Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Sinulla on itsenäinen työote ja uskallat tehdä rohkeasti päätöksiä. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja joustava asenteesi sekä halu oppia uutta. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä IT-taitoja sekä vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin tai muun pohjoismaisen kielen kielitaito katsotaan ehdottomaksi eduksesi. Kiire ei haittaa sinua, vaan palvelet asiakkaita hymyssä suin pienen paineenkin alla.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneessa tiimissä ja kansainvälisessä asiakasympäristössä. Kirsikkana kakun päällä, pääset innostavaan työyhteisöön ja saat hauskat työkaverit.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Meiju Ilander numerosta 050 505 6687 tiistaina 14.8. klo 11-12.