(Poistunut julkaisusta)

Myyntihenkilö Satakunnan alueelle
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018
Lumon Suomi Oy
Lumon yhtiöt on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin. Lasi- ja alumiinirakenteisiin keskittynyt Lumon on merkittävä yritys Euroopan ja Pohjois-Amerikan parveke- ja terassimarkkinoilla. Tärkeimmät vientimaat ovat Espanja, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Venäjä, Ranska, Sveitsi ja Kanada ja USA. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa ja Kanadassa. Yhtiön liikevaihto on n. 120 milj. euroa. Konsernissa työskentelee yli 950 henkilöä.
www.lumon.fi.
Toimenkuva
Etsimme Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi Satakunnan alueelle vielä yhtä TERASSILASIMYYJÄÄ.

Lumon-myyjänä vastaat myyntialueesi terassilasiratkaisujen kuluttajamyynnistä pientaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja loma-asuntoihin sekä suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Lisäksi suoritat myyntialueellasi uusasiakashankintaa ja voit osallistua myös messuille tai muihin tilaisuuksiin, joissa on mahdollisuus luoda uusia asiakaskontakteja. Toimistomme on Porissa, mutta käytännössä teet etätyötä.
Odotamme sinulta
Odotamme, että sinulla on jo kokemusta myyntityöstä sekä näyttöä tuloksista. Mutta tärkeintä on oikea asenne, into ja halu kuulua meihin ja olla edustamassa Lumonin tuotteita. Olet työskentelytavaltasi tuloshakuinen, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja aktiivinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Työsi edellyttää, että sinulla on auto käytössä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kansainvälisessä ja kasvavassa perheyrityksessä, mielenkiintoisen tehtäväkentän ja lupaavan myyntialueen, alan huipputuotteet, joustavat työajat sekä erittäin kilpailukykyisen palkkausmallin. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista. Saat myös perusteellisen perehdytyksen.

VMP Rekrytointi avustaa meitä tässä haussa, joten ole hyvä ja hae tehtävää oheisen linkin kautta sekä liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Muista, että huolellisesti täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Lisätiedot: Lumon myyntipäällikkö Teemu Mattila, p. 040 1732973 tai teemu.mattila@lumon.fi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Kim Virtanen, kim.virtanen@vmp.fi, 0403075251
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.06.2018 mennessä.