(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIHENKILÖ MARKKINOINTIPROJEKTIIN (osa-aikainen etätyö)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on teollisuuden putkistojen sulkulaitteita ja taloteknisten järjestelmien osia toimittava asiantuntijayritys. Etsimme heille nyt uutta osaajaa nimikkeellä

MYYNTIHENKILÖ MARKKINOINTIPROJEKTIIN (osa-aikainen etätyö)

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa tai aiempaa työkokemusta teollisuuden teknisen ratkaisumyynnin parista. Lisäksi arvostamme vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tuottaa sisältöä digitaaliseen markkinointimateriaaliin.

Tehtävä pitää sisällään myynnillistä toimintaa ja asiakaskartoitusta puhelimitse, sähköpostitse ja tarvittaessa asiakastapaamisten kautta. Tehtävään valittavan henkilön vastuulla on asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen sekä markkinointimateriaalin tuottaminen ja välitys. Markkinointisisältöä tuotetaan sähköpostitse välitettävään uutiskirjeeseen sekä eri asiakasryhmille kohdennettavaan materiaaliin.

Rooli on osa-aikainen ja soveltuu hyvin siksi esimerkiksi teknisen alan opiskelijalle. Sisällöntuotannon osalta vahvat IT-taidot tai muu tausta esimerkiksi kuvankäsittelystä tai muun digitaalisen materiaalin tuottamisesta katsotaan eduksesi. Tehtävä on lisäksi etätyö, mutta yrityksen asiakkaat sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, jonne myös mahdolliset asiakaskäynnit suuntautuvat.

Oletko etsimämme osaaja?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - MYYNTIHENKILÖ MARKKINOINTIPROJEKTIIN (osa-aikainen etätyö). Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.