(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haluatko kehittyä myyjänä ja hioa vuorovaikutustaitosi parhaimmilleen? Nautitko ihmisten kanssa työskentelystä?

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle MYYNTIEDUSTAJIA vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä myyntiedustajan työhön kuuluu? Myyntiedustajana kohtaat ihmisiä ostoskeskuksissa, lentokentällä, messuilla ja muissa julkisissa tiloissa. Tavoitteenasi on myydä ja markkinoida asiakkaan tuotteita, kuten lehtiä ja sähkösopimuksia. Työtä on mahdollista tehdä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti 2-5 vuoroa viikossa esimerkiksi opintojen ohella. Yhden vuoron pituus on 6 tuntia, ja vuorot ovat klo 9-15 & klo 15-21.

Paljonko myyntiedustajana tienaa? Aloitteleva myyntiedustaja tienaa keskimäärin 10-15 euroa/tunti sisältäen pohjapalkan ja provisiot. Kokeneemmat myyntiedustajat tienaavat noin 15-20 euroa / tunti. Palkkaukseen voit vaikuttaa omalla aktiivisuudellasi – kova työ palkitaan myös myyntiin perustuvilla bonuksilla.

Mitä toivomme myyntiedustajiltamme? Tärkeintä on positiivinen, vastuullinen ja aktiivinen asenne. Nautit tiimityöstä ja pidät yllä hyvää fiilistä etkä pelkää ottaa kontaktia ihmisiin. Aikaisempi kokemus myynnillisistä tehtävistä ei ole edellytys, mutta se katsotaan ehdottomasti eduksi. Tärkeintä meille on motivaatiosi tehdä myyntiä ja halu kehittää omaa osaamistaan tällä saralla.

Miksi kannattaa hakea myyntiedustajaksi? Saat arvokasta ja arvostettua työkokemusta, sekä tehtävään hyvän perehdytyksen ja taustallesi loistavan tiimin tuen. Asiakasyrityksellemme on hyvin tärkeää, että työntekijät viihtyvät, ja siksi se haluaakin panostaa työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin. Asiakkaamme tarjoaa mm. monipuolisia koulutuksia henkilöstölleen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä uralla ja edetä esimerkiksi perehdyttäjän, esimiehen tai huippumyyjän rooliin. Myyntiedustajat ovat usein positiivisia ja ulospäinsuuntautuneita ihmisiä – mukavat työkaverit ovat yksi työn parhaista puolista!

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 14.7.2019 oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi