(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Pidätkö ihmisläheisestä työstä? Oletko innostunut kehittämään myynti- ja vuorovaikutustaitojasi? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle MYYNTIEDUSTAJIA vakituiseen työsuhteeseen.

Myyntiedustajana kohtaat ihmisiä ostoskeskuksissa, lentokentällä, messuilla ja muissa julkisissa tiloissa. Tavoitteenasi on myydä ja markkinoida asiakkaan tuotteita, kuten lehtiä, liittymiä ja sähkösopimuksia. Työvuoroja on mahdollista tehdä Helsingissä sekä lähikunnissa.

Voit työskennellä kokoaikaisesti tai joustavasti esimerkiksi opintojen ohella osa-aikaisesti, ja tehdä siis 2–5 vuoroa viikossa. Voit valita aamu- tai iltavuoron. Yhden vuoron pituus on 6 tuntia, aamuvuoron ollessa klo 9–15 ja iltavuoron klo 15–21. Palkkaus koostuu tuntiperusteisesta peruspalkasta sekä myyntiin perustuvasta provisiosta. Aloitteleva myyntiedustaja tienaa keskimäärin 10–15 euroa/tunti sisältäen pohjapalkan ja provisiot. Kokeneemmat myyntiedustajat tienaavat noin 15–20 euroa/tunti. Huippumyyjät määrittelevät itse oman tulotasonsa ja menestymisestä palkitaan lisäksi myyntiin perustuvilla bonuksilla. Voit siis vaikuttaa palkkaukseen omalla aktiivisuudellasi.

Sinulla on positiivinen, vastuullinen ja aktiivinen asenne. Aikaisempi kokemus myynnillisistä tehtävistä ei ole edellytys, mutta se katsotaan ehdottomasti eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio tehdä myyntiä ja halu kehittää omaa osaamistaan myynnin saralla.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään ihmisläheisissä tehtävissä ja kehittämään myynti- ja vuorovaikutustaitojasi. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja taustallesi loistavan tiimin tuen. Asiakasyrityksellemme on hyvin tärkeää, että työntekijät viihtyvät, ja siksi se haluaakin panostaa työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin. Asiakkaamme tarjoaa mm. monipuolisia koulutuksia henkilöstölleen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä uralla ja edetä esimerkiksi perehdyttäjän, esimiehen tai huippumyyjän rooliin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 3.3.2019 oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi