(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustajia / projektimyyjä
HauCon Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Etsimme joukkoomme myyntiedustajia/projektimyyjää

HauCon Finland Oy kasvaa voimakkaasti. Olemme osa pohjoismaiden johtavaa betonirakentamisen erikoistuotteita myyvää HauCon-ryhmää. 1988 perustettu HauCon-ryhmä työllistää jo n.100 henkilöä eri pohjoismaissa ja Suomessa olemme toimineet vuodelta 2012. Tarjoamme betonirakentamiseen kattavan valikoiman alan parhaita tuotemerkkejä sekä omaa tuotantoa kilpailukykyisin ehdoin. HauConin toimisto sijaitsee Espoon Kauklahdessa ja toiminta-alueena on koko Suomi.

Tehtäväsi: 

Myyntiedustajana/projektivastaavana vastaat itsenäisesti myynnistä rakennusteollisuudelle. Työmaakäyntien lisäksi olet yhteydessä niin rakennesuunnittelijoihin Suomessa kuin tarvittaessa ulkomaisiin päämiehiisi. Osaat tulkita rakennesuunnitelmia. Pääset käyttämään sekä teknistä että kaupallista osaamistasi ja hyödyntämään vuorovaikutustaitojasi räätälöidessäsi asiakkaalle sopivia ratkaisuja.

Edellytämme:

  • näyttöä menestyksekkäästä myynnistä rakennus- tai elementtiteollisuudelle
  • kykyä luoda kestäviä asiakassuhteita, neuvotella ja olla vahva vuorovaikuttaja
  • teknistä valmiutta ymmärtää rakennusalan erilaisia prosesseja sekä ehdottaa ratkaisuja
  • rakennustekninen koulutus ja tai työmaakokemus luetaan eduksi
  • kielitaito esim. englanti, saksa ja/tai ruotsi luetaan eduksi
  • matkustusvalmiutta kotimaassa

Tarjoamme sinulle: HauCon tarjoaa hyvän työilmapiirin menestyvässä perheyrityksessä, jossa panostetaan myös viihtyvyyteen. Saat työskennellä itsenäisesti vastuullisessa roolissa kansainvälisten vahvojen brändien parissa muun tiimiläisten kanssa.  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Tehtävä on vakituinen. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi Source D3 Finland Oy:n rekrytointikonsultti Mona-Maria Ilolalle mona-maria.ilola@decennium3.fi ma 14.1 mennessä. Lisätietoja voit kysellä meilitse tai soittaa Mona-Marian numeroon 044 383 3333. Tuotteista sekä yrityksestä löydät lisää tietoa www.haucon.fi

Rakennusala. Myynti, varastotyö, kehitystyö, rakennusalan myyntityö, rakennusalan neuvonta ja palvelu