(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustajia pääkaupunkiseudulle
BrandBuddy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Haemme nyt tunnetuille brändeille

MYYNTIEDUSTAJIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Kiinnostaako sinua monipuoliset osa-aikaiset työtehtävät tunnettujen brändien ja tuotteiden parissa vähittäiskaupan alalla?  

Myyntiedustajana tehtävänäsi on kiertää paikkakuntasi myymälöitä ja myydä sisään tuotteita uusille asiakkaille. Työ tehdään kentällä ja asiakaskäyntien välissä olet aktiivisesti yhteydessä jo saatuihin asiakkaisiin varmistaen tiiviin yhteistyön heidän suuntaan. Olet sanavalmis, aito ja aikaansaava myyjä ja osaat luontevasti lukea tilanteita myymälöissä.   

Tehtävässäsi muun muassa: 

- myyt eri brändien tuotteita valikoiduille jälleenmyyjille kiertämällä kenttää tehden sekä suunniteltuja, että spontaaneja asiakaskäyntejä 
- varmistat, että tuotteet ovat houkuttelevasti esillä 
- koulutat myymälöiden myyjiä tuotteisiin aina kun se on mahdollista.  

Tuotevalikoima on erinomainen ja saat olla osana innostuneita ja osaavia tiimejä. Meille on tärkeää, että sinäkin kehityt työsuhteen aikana. Työ on osa-aikaista ja tuntimäärät voivat vaihdella viikoittain. 

Toivomme että sinulla on:
- kokemusta myynnin tai markkinoinnin alueelta, esim. myymälätyöskentelystä etenkin VK-puolelta 
- matkustusvalmiutta, auto ja ajokortti 
- hyvää ja selkeää esiintymiskykyä  

BrandBuddyn toiminnassa avainasemassa ovat ahkerat ja onnelliset työntekijät, joten siksi työpanostasi todella arvostetaan. Haluamme sinut mukaan luomaan yhdessä upeaa kasvutarinaamme! Aloitamme hakemuksien läpikäynnin välittömästi ja ensimmäinen projekti starttaa jo ensi viikolla, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Työsuhde voi mahdollisuuksien mukaan jatkua myös kesän jälkeen. Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV oheisesta linkistä 31.5.2019 mennessä. Lisätietoja voit kysyä BrandBuddyn HR asiantuntijalta ja rekrytoijalta Martina Ruudulta arkisin klo 10-12 välillä puhelimitse 050 3205018 tai mailitse martina@brandbuddygroup.com