(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustajia Etelä-Suomi
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020
Hei myyntitykki tai myyntialasta innostunut! Etsimme Etelä-Suomeen kahta myyntiedustajaa katto-, ikkuna- ja oviremontti-myyntiin.

Haemme tekijöitä, joilla on aito innostus ja kiinnostus myyntialaa kohtaan. Tärkeintä on halu kehittyä ja oppia- aikaisempi kokemus myyntitehtävistä tai tekninen osaaminen ei ole välttämätön.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaan yritykseen, joka myy avaimet käteen toimituksina katto-, ikkuna-ja oviremontteja. Kyseessä on ainutlaatuinen ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu palvelutuote. Saat kattavan 1 kuukauden palkallisen koulutuksen työhön. Kattava perehdytys yhdistettynä motivoituneeseen asenteeseen= onnistuminen yhdessä! Toivomme sinulta uteliasta ja positiivista asennetta.

Työaika painottuu ilta-aikaan. Tehtävä edellyttää myös ajokorttia, auton käytettävyyttä ja täydellinen suomen kielen taitoa. Tehtävä tarjoaa motivoivan palkkauksen: pohjapalkka + provisio sekä päiväraha + kilometrikorvaukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.