(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustajat Varsinais-Suomi / Turku
Solmaster Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018

 Haemme kahta vahvaa myynnin osaajaa Turku/Varsinais-Suomen myyntialueelle. Biohajoavat, tuotteemme ja laaja asiakaskuntamme tarjoavat tulokselliseen myyntiin loistomahdollisuuden!  

Avoinna on kaksi myyntiedustajan paikkaa:

  • Myyntiedustaja Solmaster Chemicals –osastolle

Solmaster Chemicals -tuoterepertuaariin kuuluvat mm. metalliteollisuudessa käytettävät työstönesteet ja emulsiot, kuljetuskaluston pesuaineet, erilaiset rakennuskemikaalit sekä puhdistusaineet.

  • Myyntiedustaja Solmaster Coatings –osastolle

Solmaster Coatings –tuotteita ovat rakennusalalla ja teollisuudessa käytettävät lattiapinnoitteet ja -massat sekä vähittäiskauppa (tuotteiden jälleenmyynti väri- ja rautakauppoihin).

Odotamme tehtäviin valittavilta aktiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, kykyä itsenäiseen myyntityöhön sekä hyvää suomen kielen hallintaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme alan aiempaa tuntemusta.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa ja kehittyvässä perheyhtiössä, arvostettujen ammattilaistuotteiden parissa. Saat meiltä monipuolisen tuotekoulutuksen ja teknisen tuen. Kehittyvä tuotevalikoimamme pitää työkenttäsi uudistuvana ja mielenkiintoisena.

Hae paikkaa heti. Täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Tiedustelut myyntipäällikkö Ilkka Siivola, matkapuhelin 040 132 5543, ilkka.siivola@solmaster.fi

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen: ilkka.siivola@solmaster.fi tai Solmaster Oy, Tiiriskankaantie 6-8, 15860 Hollola