(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja/Sammutinhuoltaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme merkittävälle työturvallisuusalan toimijalle Tampereelle SAMMUTINHUOLTAJAA/TEKNISTÄ MYYJÄÄ kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäväsi on myydä tuotteita talousalueesi yrityksille ja vastata niiden huollosta olemassa oleville asiakkaille.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää aikaansaavaa, energistä ja itseohjautuvaa asennetta, myyntihenkisyyttä sekä kärsivällisyyttä ja aitoa halua menestyä yritysmyynnin parissa teknisellä alalla. Ymmärrät laadukkaan asiakaskokemuksen arvon ja kykenet pitämään useat langat käsissäsi samaan aikaan. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, sekä hallitset tietokoneen sujuvan käytön. Aikaisempaa kokemusta myynnin tai huollon alalta ei tarvitse olla, vaan haemme huipputyyppiä, joka oppii tarvittavat tiedot ja taidot. Asenne ratkaisee!

Saat ympärillesi loistavan ja osaavan tiimin ja pääset toimimaan maailman johtavien paloturvallisuusbrändien kanssa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi.

Lisätietoja: arkisin klo 9-15 Janne Jokelainen puh.050-3706280

Carrot - meillä on töitä!

Carrot Palvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.