(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustajaksi Helsinkiin - opiskele töiden ohella Myynnin ammattitutkinto (Amiedu)
Promotion Point Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Kuuluuko Hesari aamurutiineihisi? Arvostatko laatujournalismia? Etsitkö urallesi uutta suuntaa ja tuoreita haasteita?

Etsimme myyntitiimimme kymmentä tulevaisuuden huippuosaajaa. Työssäsi edustat Helsingin Sanomia: Suomen luetuinta sanomalehteä ja kansainvälisen tason laatulehteä, joka kertoo kaiken olennaisen maailmasta joka päivä, kaikissa kanavissa.

Vakituinen työsuhde ja mahdollisuus opiskella myynnin ammattitutkinto

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden ammattitutkinnon suorittamiseen työn ohella. Koulutusohjelma (myynnin ammattitutkinto, Amiedu, kesto 9 kk) alkaa elokuussa 2018, samoin kuin työtehtävään valittujen henkilöiden perehdytys. Voit myös hakea osaksi tiimiä, vaikka et haluaisikaan suorittaa myynnin ammattitutkintoa.

Emme oleta sinun olevan jo valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta toivomme sinulta halua kasvaa ja kehittyä sellaiseksi. Valitut myyntiedustajat työskentelevät tapahtumamyynnin tiimissä, jossa tarkoituksena on edistää Hesarin myyntiä erilaisissa asiakaskohtaamisissa, esimerkiksi kauppakeskuksissa ja messuilla. Tuemme sinua työtehtävissäsi ja ympärilläsi on kannustava, asiantunteva sekä innostava tiimi.

Tässä työssä menestyt, jos sinulla on kunnianhimoinen asenne, olet sinnikäs, osaat hoitaa hankalatkin tilanteet kunnialla maaliin ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Arvostamme myös kiinnostusta Hesarin brändiä kohtaan. Työyhteisömme on rento, mutta ammattimainen ja meille työntekijöiden viihtyvyys on hyvin tärkeää. 

Olemme pitkäaikainen Sanoma Media Finland Oy:n yhteistyökumppani Promotion Point ja tulet työskentelemään Helsingin Sanomien myyntitiimissämme. Tarjoamme tehtävään valituille kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kasvattaa osaamista myynnin ammattitutkinnon kautta.

Kiinnostuitko?

Lue lisää ja hae tehtävään osoitteessa promotionpoint.fi/toihin-meille/myyntiedustaja/
Hakuaika päättyy 10.8.2018. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Sara Sadik, puh. 040 550 1414.