Myyntiedustaja
GC Sportswear Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Oletko energinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut myynnin ammattilainen ja nautit asiakaskohtaamisista?

Jos kuvaus osui sinuun, yritystuotemarkkinoilla toimivalla asiakasyrityksellämme on sinulle vakituinen työpaikka tarjolla. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja valittu myyntiedustaja rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Asiakasyrityksemme GC Sportswear Oy on yritysvaatteita, liikelahjoja ja mainoslahjatuotteita maahantuova yritys. Laaja tuotevalikoimamme muodostuu useista kiinnostavista profiilialan brändeistä kuten Cottover, J.Harvest & Frost, Printer Active Wear, James Harvest, D.A.D, D&J sekä Toppoint. Yritys kuuluu osana Ruotsalaista New Wave Groupia joka toimii yli 20:ssä maassa. Lisätietoja yrityksestä ja groupista löydät nettisivuilta www.gcsuomi.fi ja www.nwg.se.

Myyntiedustaja vastaa laadukkaiden ja yksilöityjen yritystekstiili- ja sisustustuotteiden sekä liikelahjojen esittelystä ja myynnistä yrityksen jälleenmyyjille. Työnkuvaasi kuuluu aktiivista asiakaskontaktointia, asiakkaiden tarpeiden kartoittamista vakuuttavalla otteella sekä tarjousten laatimista. Ennen kaikkea olet pitkäjänteisellä otteella yhteistyötä rakentava yhteistyökumppani asiakkaillesi, ja sydämesi sykkii myyntityölle.

Nautit hektisestä, vaihtelevasta työstä ja pidät kiireestäkin huolimatta langat tiukasti käsissäsi. Sinulla on jo kokemusta B2B-myynnistä ja asiakastyöskentelystä vähintään muutaman vuoden ajalta. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen - esimerkiksi voit olla tradenomi - mutta aito kiinnostus ja innostus myyntityöhön, sitkeys asiakassuhteiden kehittämiseen ja työtä pelkäämätön asenne ovat olennaiset myyntiedustajan varusteet. Osaat kuunnella asiakkaita ja keksiä juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja.

Työsi on liikkuvaa, ja työskentelyalueesi ulottuu Länsi-Uudeltamaalta Ahvenanmaan kautta Satakuntaan. Päivittäinen asiointikieli on suomi, mutta kansainvälisessä organisaatiossa sujuva englannin kielen osaaminen on välttämätön tehtävässä menestymiseksi, ja ruotsin kielen hallinta on valttikorttisi.

Myyntiedustaja saa asiakasyrityksessämme hienon mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena. Pääset osaksi vakaata, kansainvälistä organisaatiota ja rentoa ja hauskaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi joustavan työajan, kiinteän kuukausipalkan, autoedun sekä kattavat henkilöstöedut.

Myyntiedustajan tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveestasi. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme hakijat videohaastatteluun sekä haastatteluun Adeccolla. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue -videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451832
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Markkinointi ja media, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku, Forssa, Helsinki, Kaarina, Loimaa, Salo