Myyntiedustaja
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme yritystuotemarkkinoilla toimivalle asiakasyrityksellemme energistä myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja valittu myyntiedustaja rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Maahantuonti- ja tukkuliikkeen myyntiedustajana vastaat laadukkaiden ja yksilöityjen yritystekstiili- ja sisustustuotteiden sekä liikelahjojen esittelystä ja myynnistä yrityksen jälleenmyyjille. Työnkuvaasi kuuluu aktiivista asiakaskontaktointia, asiakkaiden tarpeiden kartoittamista sekä tarjousten laatimista. Ennen kaikkea olet pitkäjänteisellä otteella yhteistyötä rakentava yhteistyökumppani asiakkaillesi.

Sinulla on jo kokemusta B2B-myynnistä ja asiakastyöskentelystä vähintään muutaman vuoden ajalta. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen -esimerkiksi voit olla tradenomi - mutta aito kiinnostus myyntityöhön, sitkeys asiakassuhteiden kehittämiseen ja työtä pelkäämätön asenne ovat olennaiset myyntiedustajan varusteet. Osaat kuunnella asiakkaita ja keksiä juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Nautit hektisestä, vaihtelevasta työstä ja pidät kiireestäkin huolimatta langat tiukasti käsissäsi.

Työsi on liikkuvaa, ja työskentelyalueesi ulottuu Länsi-Uudeltamaalta Ahvenanmaan kautta Satakuntaan. Päivittäinen asiointikieli on suomi, mutta kansainvälisessä organisaatiossa sujuva englannin kielen osaaminen on välttämätön tehtävässä menestymiseksi, ja ruotsin kielen hallinta on valttikorttisi.

Asiakasyrityksessämme sinulla on hieno mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaisena. Myyntiedustajana pääset osaksi vakaata, kansainvälistä organisaatiota ja mukavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi joustavan työajan, kiinteän kuukausipalkan, autoedun sekä kattavat henkilöstöedut.

Myyntiedustajan tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän meille viimeistään 7.3.2021 CV:si ja hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveestasi. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme hakijat videohaastatteluun sekä haastatteluun Adeccolla. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue -videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428505
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Markkinointi ja media, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku, Forssa, Helsinki, Kaarina, Loimaa, Salo