MYYNTIEDUSTAJA
Makita Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Nyt etsimme

MYYNTIEDUSTAJAA (Pohjois-Suomi)

Myyntiedustajana olet osa kymmenenhenkistä myynnin tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaiset myyntityöt asiakaskäynnit, tuote-esittelyt, tapahtumat, koulutukset, messut ja yhteiskäynnit asiakkaan kanssa loppuasiakkailla. Olet valmis liikkumaan työssäsi ja asuinpaikkakuntasi voisi olla Oulun seudulla. Myyntialueesi on pohjoinen Suomi.  
 
Toivomme, että sinulla on vahvaa kokemusta sekä näyttöjä tuloksellisesta b to b myynnistä ja olet kiinnostunut teknisistä tuotteista. Tunnet hyvin rautakauppa- ja jälleenmyyntisektorin. Työskentelytavoiltasi olet luotettava, omatoiminen, ahkera ja suunnitelmallinen sillä tehtäväsi on hyvin itsenäinen. Tehtävässä onnistuminen vaatii sinulta myös organisointitaitoja ja yhteistyökykyä. Tärkeää on, että tartut positiivisella asenteella tarjottuihin työtehtäviin, myös työhön sisältyviin rutiininomaisiin tehtäviin. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi luemme kiinnostuksen sähkötyökaluja kohtaan.
 
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on tunnettu ja arvostettu brändi. Pääset työskentelemään monipuolisesti myynnin tehtävien parissa ja kasvattamaan osaamistasi. Saat työskennellä tiiviissä myynti tiimissä, joka tukee ja arvostaa työtäsi. Japanilaisessa yrityksessä työntekijöissä arvostetaan luotettavuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta. 
 
Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 4.12. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa Simo Österman p. 044 3434417 simo.osterman@targetheadhunting.fi 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot