(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
M.A.S.I Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haluatko olla mukana suomalaisen tekstiiliteollisuuden menestystarinassa? Olemme pitkästä historiastamme ylpeä laadukkaiden brändien tuottaja. Toimintamme perustana ovat asiakkaiden tarpeet, luotettava toiminta sekä erittäin laadukkaat tuotteet. Tuotteemme on valmistettu vastuullisesti omalla tehtaallamme Virossa.

Etsimme nyt tiimiimme tavoitehakuista, myyntityötä rakastavaa ammattilaista B2B -myyntiin. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan sekä mukavan työyhteisön. Pääset myymään laadukkaita ja vastuullisia tuotteita.  

Myyntiedustajana vastaat nimettyjen asiakkaiden tarpeista, myynnin ja asiakassuhteen kehittämisestä sekä myyntitavoitteiden toteutumisesta. Tuot oman näkemyksesi sekä asiakkaiden palautteet tuotekehityksen käyttöön. Tiimisi kanssa pääset osallistumaan ja vaikuttamaan omaan työhösi sekä yrityksemme menestykseen.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta B2B -myynnistä sekä asiakkuuksien itsenäisestä hoitamisesta. Et pelkää ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen. Osaat tulkita ja analysoida myyntilukuja ja kehittää myyntiä niiden perusteella. Olet kiinnostunut muodista sekä uusista trendeistä ja seuraat aktiivisesti ympäröivää maailmaa. Käytät sujuvasti myynnin digitaalisia kanavia ja osaat hyödyntää somea työssäsi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii erittäin hyviä kommunikointitaitoja sekä englannin kielen taitoa. Tärkeintä meille on kuitenkin positiivinen asenne ja halu saavuttaa tavoitteet. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen 29.11.2020 mennessä: recruiting@masicompany.com.