Myyntiedustaja
Haugen-Gruppen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Onko vähittäiskaupan maailma ja erilaiset keittiöt lähellä sydäntäsi? Haluatko olla mukana rakentamassa vahvaa kasvuamme myymälöissä, osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme? Meillä on vahva visio toimia elintarvikkeiden maahantuonnin edelläkävijänä Suomessa ja edelleen rikastuttaa suomalaista ruokakulttuuria. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ketteryys, yrittäjähenkisyys ja halu kehittyä. Etsimme nyt vähittäiskaupan kenttämyyntitiimimme pääkaupunkiseudulle myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Myyntiedustajana vastaat nimettyjen kaupan asiakkuuksien myynnin ja asiakassuhteen kehittämisestä alueellasi. Huolehdit valikoiman ja hyllysaatavuuden parantamisesta, sekä kampanjoiden laadukkaasta ja elämyksellisestä toteuttamisesta. Toimintaasi ohjaavat alueesi myyntitavoitteet ja käyntiohjelma, sekä markkinoinnin vuosikellomme. Vastuullasi on sekä myynnillisten tavoitteiden toteutuminen, että kustannusten hallinta. Pääset osallistumaan ja vaikuttamaan myös erilaisiin projekteihin. Raportoit tehtävässäsi Field Sales Managerille.  

Tehtävään soveltuu loistavasti henkilö, jolla on jo jonkin verran kokemusta PT-kaupan myyntiedustajan tehtävistä. Tunnet kaupan rakenteen ja toimintamallit hyvin ja kykenet toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, etkä pelkää ottaa vastuuta. Osaat myös analysoida myyntilukuja ja tunnistaa kehityskohteita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu tuottaa lisäarvoa kaupalle. Näet haasteissa mahdollisuuksia ja etsit aktiivisesti tapoja kehittää toimintaamme eteenpäin. Ennen kaikkea etsimme hyvää tyyppiä, jolla on positiivinen asenne ja nälkää saavuttaa loistavia tuloksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi. Englannin kielen taito on merkittävä etu.

Sopivalle ehdokkaalle lupaamme paikan avoimessa ja kannustavassa tiimissä, mahdollisuuden vaikuttaa ja viedä yrityksemme toimintaa eteenpäin, kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ml. laajan terveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut ja modernit työvälineet.

Kiinnostuitko? Laita mahdollisimman pian, mutta viimeistään ke 25.11.2020 mennessä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen virpi.tiainen(at)haugen-gruppen.com. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Field Sales Manager Mia Volk, 040 864 3949. Parhaiten tavoitettavissa ke 18.11. klo 13-15 ja pe 20.11. klo 13.30-15.30.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400569
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Kaupan ala, Vienti/tuonti
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Field Sales Manager Mia Volk, 040 864 3949. Parhaiten tavoitettavissa ke 18.11. klo 13-15 ja pe 20.11. klo 13.30-15.30.