(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Mitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Mitos Oy on ollut erikoispölynhallintatuotteiden valmistaja ja maahantuoja jo vuodesta 2002. Maahantuonnissa edustamme kansainvälisesti tunnetuimpia valmistajia, joiden laatuvaatimukset ovat tinkimättömiä. Omaa tuotantoamme olevat tuotteet ovat oman alansa parhaimmistoa. Katso lisää: www.mitos.fi

MYYNTIEDUSTAJAKSI Länsi-Suomen myyntialueelle?

Haemme aktiivista tuloksentekijää hoitamaan Länsi-Suomen alueen jo olemassa olevia asiakkuuksia sekä hankkimaan aktiivisesti uusia asiakkaita. Myyntimme tapahtuu pääasiassa kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta. Edustat Mitos Oy:n tuotteita ja räätälöit sekä toteutat palvelumallejamme asiakkaiden kanssa. Mitoksen myyntiedustajana toimit aktiivisesti kentällä asiakkaissasi myyntialueesi ollessa Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Satakunta, Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Varsinais-Suomi. Tehtävää hoidat kotikonttoristasi käsin esim. Pirkanmaan alueelta.

Työssäsi tarjoat asiakkaallesi sopivia ratkaisuja heidän liiketoimintansa tueksi rakentamiseen ja suojaukseen liittyvissä tarviketarpeissa. Haluat oppia tuntemaan asiakkaasi, jotta osaat tarjota heille parasta palvelua ja yhteistyökumppanuutta.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta teknisestä myynnistä ja tuloksellista työotetta. Rakennustarvikkeet ovat sinulle tuttuja ja rakennusala on sinulle tuttu ympäristö toimia. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä olet rohkea tarjoamaan asiakkaalle parhaiten sopivia ratkaisuja. Osaat käyttää näppärästi erilaisia tietojärjestelmiä ja pystyt joustamaan työaikojen suhteen. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Annamme täyden tuen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Arvostamme myyntihenkistä ajattelutapaa, innovatiivisuutta sekä innostunutta työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja liikkuvan työn, kilpailukykyisen palkkauksen sekä vapaan autoedun. Ammattitaitoinen ja rehti tiimi tukee sinua toimintamme koko ajan kasvaessa. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä Mitokselle vakituiseen työsuhteeseen.

Lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 10.1.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.