(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020


Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys - toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 138 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko.


Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. Onneksi lasittamalla terassin tai parvekkeen niiden käyttökausi pitenee. Haluaisitko sinä auttaa ihmisiä pidentämään terassikautta tai vaikka toteuttamaan unelmia lisäneliöistä lasitetun ulkotilan muodossa? Nyt se on mahdollista, sillä etsimme asiakkaallemme Lumon Suomi Oy:lle kasvun vahvistukseksi

MYYJÄÄ
Hämeenlinnan alueelle.


Lumon-myyjänä vastaat myyntialueesi terassi- ja parvekelasiratkaisujen kuluttajamyynnistä varmalla ja luotettavalla otteella. Lumon Oy:n tarjoaman kattavan perehdytyksen ansiosta toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Ajoittain saatat osallistua myös messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa luot aktiivisesti uusia asiakaskontakteja.

Mitä odotamme sinulta:
- hyvää organisointikykyä ja oman kalenterin hallintaa
- kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
- kykyä ottaa mittoja ja tehdä laskelmia
- aktiivisuutta, itseohjautuvuutta ja pitkäjänteisyyttä
- aitoa asiakaspalveluhenkeä ja kykyä asioida erilaisten ihmisten kanssa
- myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
- oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta työskennellä välillä myös iltaisin/viikonloppuisin


Tarjoamme sinulle:
- alan huipputuotteet
- kattavan perehdytyksen ja tuotetuen
- joustavat työajat ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan kalenteriinsa
- vakituisen työpaikan kansainvälisessä ja kasvavassa perheyrityksessä
- myynnin tuen
- hyvän tiimin ja asiantuntevat kollegat
- asiallisen palkkausmallin ja huippumyyjälle huipputulot

Voit olla alan kokenut konkari tai sellaiseksi janoava kehityskelpoinen tekijä. Tässä tehtävässä hyvällä asenteella pääsee pitkälle!

Kiinnostuitko?
Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin Hannu Pelli 040 193 0347 - hannu.pelli@manpowergroup.fi tai Päivi Tammilehto 050 530 3377 - päivi.tammilehto@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.