(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
KYOCERA SENCO Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Haemme nyt joukkoomme Länsi Suomeen

MYYNTIEDUSTAJAA

Oletko sinä etsimämme myyntiedustaja? Toimialueesi on Länsi Suomi, jossa keskeisenä kaupunkina Turku.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. SENCO -naulauskoneet, -kiinnittimet, -ruuvaimet, -ruuvit ja -kompressorit, CAMO -ruuvit, COLLOMIX -sekoituskoneet, NORSAG -rakennussirkkelit, STARMIX -rakennusimurit, MAFELL -sähkötyökalut sekä EXPANDET/RAWLPLUG -kiinnittimet.

Tehtäviisi kuuluvat

Työtehtäviisi kuuluvat maahantuomiemme ja edustamiemme kiinnittimien, työkalujen ja tarvikkeiden kentällä tapahtuva myynti. Työ sisältää parhaiden ratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme sekä pitkäjänteistä yhteistyötä asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Työ edellyttää liikkumista, joten AB ajokortti on välttämätön. 

Odotamme sinulta

Asiakkaamme koostuvat pääasiassa rakennus-, puusepän-, pakkaus teollisuudesta sekä jälleenmyyjistä. Eduksi on, jos tunnet toimialat jo entuudestaan ja sinulla on kokemusta rakennusalan tuotteista ja niiden soveltamisesta asiakkaiden tarpeisiin. Olet suunnitelmalliseen ja itsenäiseen myyntityöhön kykenevä, joustava, avoin sekä yhteistyökykyinen. Koet, että vahvuutesi on asiakaslähtöisyys sekä omaat halun kehittyä.  Sinulla on perus Office -taidot. Ruotsin ja englannin kielitaito lasketaan eduksesi.  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn laadukkaan tuotevalikoiman parissa. Työ tarjoaa haasteita ja mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena. Tarjoamme arvostetun tuotevalikoiman, ammattitaitoisen taustatiimin sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, kuulemme sinusta mielellämme. Tiedusteluihisi vastaa myynti- ja markkinointipäällikkö Timo Mikkola puh. 0400 544 515. Lähetä CV:si hakemuksineen ja palkkatoivomuksineen 20.4.2020 mennessä sähköpostitse timo.mikkola@kyocera-senco.fi

Katso lisää: kyocera-senco.fi