(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Lejos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko päästä edustamaan parhaita brändi- ja tuotevalikoimia? Etsimme nyt myyntiedustajaa Lejoksen Out Of Home -tiimin!

Tehtävänkuvaus:
Myyntiedustajan tehtävässä pääset edustamaan Lejoksen Suomessa tunnetuksi tekemiämme brändi- ja tuotevalikoimia. Pääpaino myyntityöstäsi tulee olemaa FMCG eli impulssituotteissa sekä brändeissä kuten: Vitamin Well, Gutsy Captain Kombucha, Barebells, Nocco, ja Nobe Aloe Vera. Kodin ulkopuolella syöminen, juominen ja välipalojen nauttiminen ovat kasvava trendi Suomessa. Out-of Home -tiimi palvelee kaikkia päivittäistavarakaupan ulkopuolisia toimijoita. Asiakaskohderyhmäsi koostuu pääasiallisesti HoReCa-alan asiakkaista, mutta kasvavassa markkinassa on monipuoliset mahdollisuudet myös asiakassegmentin laajentamiseen. Työtehtävässä teet aktiivista uusasiakashankintaa, sekä huolehdit olemassa olevista asiakkaista. Tapaat päivittäin etukäteen kontaktoimiasi potentiaalisia uusia sekä nykyisiä asiakkaita. Tuet ja kehität asiakkaiden liiketoimintaa Lejoksen monipuolisen brändi- ja tuotevalikoiman avulla. Huolehdit erityisesti tuoteryhmiesi näkyvyydestä asiakkaiden toimipisteissä. Suunnittelet ja toteutat toimenpiteitä sekä esillepanoja, jotka saavat kuluttajat innostumaan tuotteista. Teet tiivistä yhteistyötä mm. tuotepäälliköiden kanssa ja viet asiakkaille kiinnostavaa tietoa uusista tuotteista sekä niiden tuomista eduista. Osallistut myös yrityksen erilaisiin kehityshankkeisiin ja olet mukana kehittämässä Lejoksen asiakasmielikuvaa sekä toimintamalleja. Asiakkaasi sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla sekä muissa Suomen kasvukeskuksissa. Myyntityön lisäksi aikaasi kuluu asiakkaiden sekä kuluttajien aktivoimiseen eri toimenpiteillä. Myyntitehtävässä raportoit myyntipäällikölle.

Yleistä:
Haemme Lejokselle vakituiseen työsuhteeseen positiivista, innokasta ja sitoutunutta henkilöä. Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta myyntityöstä ja haluat työskennellä myyntiedustajana laatubrändien parissa. Eduksi katsotaan kokemus impulssituotteiden myynnistä sekä ymmärrys FMCG-toimialasta. Koet kentällä tapahtuvan itsenäisen myyntityön mielekkääksi, sekä sinulla on kyky rakentaa ja ylläpitää kumppanuussuhteita. Ymmärrät laadukkaan esillepanon tärkeyden ja merkityksen asiakkaan liiketoiminnassa. Haluat päästä jakamaan asiakkaille tietoa, miten tuotteiden myyntiä voidaan edistää sekä kasvattaa eri toimenpiteillä. Sinulla on kiinnostusta elintarvikealan lisäksi kaupan alaa kohtaan ja halua analysoida numeerista tietoa sekä käyttää sitä hyödyksi käytännön työssäsi. Työskentelyotteeltasi olet palveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen. Työskentelet Espoon toimistolta käsin, pääosa työajastasi kuluu kuitenkin kentällä.


Tarjoamme sinulle:
- Vakituisen, kokopäiväisen työsuhteen alallaan tunnetun ja kasvavan yrityksen palveluksessa
- Kilpailukykyiset ja hyvämaineiset brändit- sekä tuotteet myytäväksesi
- Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan 
- Kattavan perehdytyksen ja työssä menestymistäsi tukevan organisaation
- Hyvät työvälineet 
- Huipputiimin ja esimerkillään johtavan lähiesimiehen
- Kiinteän palkkamallin ja vapaan autoedun

Odotamme sinulta:
- Aiempaa kokemusta myynnistä, kaupan alalta tai alan koulutusta
- Tuloshakuisuutta ja aktiivisuutta, sekä halua saada asioita aikaiseksi 
- Kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä 
- Paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi sekä englanniksi
- Kiinnostusta elintarvikealaa kohtaan sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi 
- Hyvää IT-osaamista 
- B-ajokorttia

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

 
Haku:
Hae avointa myyntiedustajan tehtävää lähettämällä hakemuksesi​ osoitteessa https://ura.empore.fi/ 23.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.