(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme Bernerille päivittäistavarakaupan

MYYNTIEDUSTAJAA

vastaamaan Pohjois-Suomen (Oulu) alueesta

Tehtäväsi on vastata oman alueesi päivittäistavarakaupan myynnistä ja sen kehittymisestä, toimenpiteistä ja tulostavoitteiden saavuttamisesta sekä valikoimien toteuttamisesta ja kehittämisestä. Vastaat markkinointiohjelmien ja -sopimusten toteuttamisesta ja seurannasta sekä valtakunnallisten että sitoutumattomien ketjujen myymälöissä yhteistyössä Bernerin eri kategorioiden, myynnin tuen ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi pidät huolen hyvästä yhteydenpidosta ja raportoinnista tehdyistä myymälä- ja ketjukampanjoista ja niiden onnistumisista. Keskeinen osa tehtävää on huolehtia tuoteryhmien kilpailukyvystä alueesi myymälöissä; koulutat ja informoit asiakkaitasi tuotemerkkien tilanteesta. Tarvittaessa osallistut myös messuihin ja muihin tapahtumiin alueellasi. Esimiehenäsi toimii asiakkuusjohtaja.

Sinulla on vahva päivittäistavarakaupan tuntemus sekä usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on myös tehtävään soveltuva kaupallinen loppututkinto (tradenomi tai vastaava) ja aito kiinnostus myynnin tekemiseen ja asiakkaan auttamiseen. Haluat kehittää asiakkaittesi myyntiä ja koordinoit myymälätason markkinointia, esittelyjä ja tapahtumia yhdessä asiakkaan kanssa. Vastaat myös myymälähenkilökunnan koulutuksesta sekä myymälämateriaalien toimittamisesta ja niiden paikalleen laitosta, joskus myös niitä itse tekemällä. Ymmärrät nykyaikaisen myyntityön vaatimuksia ja kykenet myynnin tekemiseen tehokkaasti myös digitaalisia kanavia ja eri apuvälineitä käyttäen. Osaat ja haluat käyttää myyntityön apuna erilaisia tietojärjestelmiä (toiminnanohjausjärjestelmät, eri myynnin raportointi- ja tukijärjestelmät, CRM, MS Office). Suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, tarvittaessa jopa 120 matkapäivää vuodessa.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden vähittäiskaupan parissa. Meillä on aidosti avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa pääsee sekä itse kehittymään että kehittämään yritystämme. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laadukkailla työterveyspalveluilla ja tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, p 040 560 9585, 27.1. ja 30.1. klo 14-16. Muina aikoina luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 236 1600. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi 3.2.2020 mennessä.