(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Lejos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

MYYNTIEDUSTAJA OUT-OF-HOME -TIIMIIN

Oletko kiinnostunut luomaan uraa myynnin parissa? Koetko liikuntakeskusten fiiliksen omaksesi? Kuuluuko harrastuksiisi ja elämäntapaasi liikunta?

Haemme Lejokselle vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteen aktiivista, rohkeaa ja sitoutunutta henkilöä. Sinulla on mielellään jo hieman kokemusta myynnistä. Tärkeää on lisäksi, että koet kuntosalit ja liikunnankeskukset innostaviksi ja harrastat itse liikuntaa. Olennaista on myös, että innostut työskentelystä mm. Barebells, Nocco, Vitamin Well ja Nobe Aloe Vera tuotteiden kanssa sekä nautit ihmisten kanssa työskentelystä. 

Tehtävänkuvaus:

Myyntiedustajana vastaat Lejoksen tuotteiden myynnin kasvattamisesta kuntosalit ja urheilukeskukset kanavassa. Uusasiakashankinta tulee olemaan isossa roolissa, mutta myös myynti nykyisille asiakkaille. Työ on aktiivista kenttämyyntiä kuntosaleissa ja liikuntapaikoissa. Tapaat päivittäin etukäteen kontaktoimiasi potentiaalisia asiakkaita sekä nykyasiakkaita. Nykyasiakkaissa huolehdit tuoteryhmiesi näkyvyydestä toimipisteissä. Tehtävänäsi on myös tarjota päättäjille kiinnostavaa tietoa uusista tuotteista sekä niiden tuomista eduista. Suunnittelet ja toteutat toimenpiteitä ja esillepanoja, mitkä saavat kuluttajat innostumaan tuotteista. Osallistut myös yrityksen erilaisiin kehityshankkeisiin ja olet mukana kehittämässä Lejoksen asiakasmielikuvaa ja toimintamalleja. Asiakkaasi sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa Suomen kasvukeskuksissa. Myyntityön lisäksi aikaasi kuluu asiakkaiden aktivoimiseen. Vastaat some-kilpailuiden järjestämisestä sekä muusta yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä raportoit myyntipäällikölle.

Yleistä:

Sinulla on kiinnostusta kaupan alasta. Kykyä ja halua analysoida numeerista tietoa ja käyttää sitä hyödyksi käytännön työssäsi. Tehtävässä menestyminen vaatii kokonaisuuksien hahmottamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta sekä yleisimpien tietojärjestelmien osaamista. Haluat työskennellä laatubrändien parissa. Työskentelet Espoon toimistolta käsin, pääosa työajastasi kuluu kuitenkin kentällä. Lejos tarjoaa työssä tarvittavat työvälineet. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian alkuvuodesta 2020.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen, kokopäiväisen työsuhteen alallaan tunnetun ja kasvavan yrityksen palveluksessa 
- Kilpailukykyiset ja hyvämaineiset tuotteet myytäväksesi 
- Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan 
- Kattavan perehdytyksen sekä organisaation tuen työllesi 
- Hyvät työvälineet 

Odotamme sinulta:

- Tuloshakuisuutta ja aktiivisuutta, sekä halua saada asioita aikaiseksi 
- Kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä 
- Kiinnostusta elintarvikealaa ja liikuntaa kohtaan sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi 
- Hyvää it-osaamista 
- Aiempaa kokemusta kaupan alalta tai alan koulutusta
- B-ajokortti

Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 12.1.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola 7.1-10.1 klo 9-17, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.