(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Motoral Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Vahvistamme myyntitiimiämme

Etsimme nyt ammattiasiakaskuntaamme keskittyvää voiteluaine-, kemikaali-, työkalu- ja korjaamolaitemyyntiin erikoistunutta myyntiedustajaa vakituiseen tehtävään Pirkanmaalle. Edustamme Suomessa ja maailmanlaajuisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten Valvoline, Tectyl, Carlake, NGK, Sonic Equipment, Milwaukee, Gedore ja Rodcraft.

Tehtävänäsi on kasvattaa alueesi myyntiä asiakaskunnassa, joka koostuu kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston parissa toimivista yrityksistä. Sinulla on vakituinen asiakaskunta ja lisäksi uusien potentiaalisten asiakkaiden ja mahdollisuuksien löytäminen kuuluu vahvasti toimenkuvaasi. Teet myös aktiivista yhteistyötä tiimiisi kuuluvien muiden myyjien ja tuotepäälliköiden kanssa.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden menestyksekästä kokemusta vastaavan kaltaisista myyntitehtävistä, asiakastuntemus on avainasemassa. Asiakaskunnan tuntemuksen lisäksi haemme innokasta, aktiivista ja erityisesti kunnianhimoista persoonaa. Sinulla on kokemusta tulosvastuullisesta toiminnasta ja näyttöjä myynnin kasvattamisesta ja kehittämisestä. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen toimintaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden näyttää kykysi kasvavassa liiketoiminnassa alan huippubrändien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.12.2019 mennessä osoitteeseen hr@motoral.fi . Valmius provisiopalkkaukseen katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Ström, puh. 010 5507 416.