(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Haluatko kehittyä myyjänä ja hioa vuorovaikutustaitosi parhaimmilleen? Nautitko ihmisten kanssa työskentelystä?

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle MYYNTIEDUSTAJIA vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä myyntiedustajan työhön kuuluu? Myyntiedustajana kohtaat ihmisiä ostoskeskuksissa, lentokentällä, messuilla ja muissa julkisissa tiloissa. Tavoitteenasi on myydä ja markkinoida asiakkaan tuotteita, kuten lehtiä ja sähkösopimuksia. Työtä on mahdollista tehdä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti 2-5 vuoroa viikossa esimerkiksi opintojen ohella. Tämä työ siis joustaa muun elämäntilanteesi mukaan.

Paljonko myyntiedustajana tienaa? Aloitteleva myyntiedustaja tienaa keskimäärin 10-15 euroa/tunti sisältäen pohjapalkan ja provisiot. Kokeneemmat myyntiedustajat tienaavat noin 15-20 euroa / tunti. Palkkaukseen voit vaikuttaa omalla aktiivisuudellasi – hyvä työ palkitaan myyntiin perustuvilla bonuksilla.

Mitä toivomme hakijoilta? Tärkeintä on positiivinen, vastuullinen ja aktiivinen asenne. Nautit tiimityöstä ja pidät yllä hyvää fiilistä etkä pelkää ottaa kontaktia ihmisiin. Aikaisempi kokemus myynnillisistä tehtävistä ei ole edellytys, mutta se katsotaan ehdottomasti eduksi. Tärkeintä meille on motivaatiosi tehdä myyntiä ja halu kehittää omaa osaamistaan tällä saralla.

Miksi kannattaa hakea myyntiedustajaksi? Saat arvokasta ja arvostettua työkokemusta, sekä tehtävään hyvän perehdytyksen ja taustallesi loistavan tiimin tuen. Asiakasyrityksellemme on hyvin tärkeää, että työntekijät viihtyvät, ja siksi se haluaakin panostaa työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin. Asiakkaamme tarjoaa mm. monipuolisia koulutuksia henkilöstölleen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä uralla ja edetä esimerkiksi perehdyttäjän, esimiehen tai huippumyyjän rooliin. Myyntiedustajat ovat usein positiivisia ja ulospäinsuuntautuneita ihmisiä – mukavat työkaverit ovat yksi tämän työn parhaista puolista!

Voisiko tämä olla uusi työpaikka sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Petra Malliselle, 04578817712.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.