(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Arla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Kun asiakas menestyy, me menestymme.

Haemme myyntiedustajaa Retail -yksikköömme pääkaupunkiseudun alueelle. Myyntiedustajana olet tärkeä linkki yrityksemme ja asiakkaidemme välillä. Toteutat omalla alueellasi ketjukohtaisia kampanjoita, varmistat niiden esillepanon ja seuraat toimenpiteiden sekä aktiviteettien tehoa ja vaikutusta yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työn keskeisin osa on auttaa asiakasta menestymään. Ohjaamme toimintaamme vahvasti dataan perustuen. Etsit dataan perustuvia kuluttaja- sekä asiakashavaintoja ja mietit ratkaisuita sekä toimenpiteitä, jotka edistävät asiakkaan myyntiä. Toimintamme ydin on nykyisen valikoimamme kehittäminen, kampanjointi sekä uutuuksien kaupallistaminen.

Vastaat itsenäisesti oman alueesi asiakkuuksista ja seuraat aktiivisesti alueesi myynnin kehitystä. Raportoit säännöllisesti oman alueesi tapahtumista. Koordinoit lisäksi konsulenttitoimintaa omalla alueellasi.

Olet mukana varmistamassa toimitusvarmuutta osallistumalla tilaus-toimitusketjun seurantaan ja kehittämiseen. Kehität myyntiä ja kannattavuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Vähittäiskaupan hyvän tuntemuksen lisäksi tarjoat yrityksemme laadukkaat tuotteet ja monipuoliset tuotevalikoimat asiakkaidemme käyttöön.

Motivoitunut ja innostava toimija

Sinulla on vähintään 3-5 vuoden kokemus myyntitehtävistä ja tunnet vähittäiskaupan rakenteen ja toimintamallin. Etuna on, jos olet jo toiminut kyseisen alueen asiakkuuksien kanssa. Olet taitava neuvottelija ja sinulla on tuloksellista näyttöä asiakassuhteiden kehittämisestä sekä onnistuneista myyntikampanjoista. Ohjaamme toimintaamme dataan perustuen ja käytössämme on erittäin hyvät ja nykyaikaiset työkalut. MS Office -ohjelmat ovat sinulle tuttu työväline siinä missä puhelin ja auto.

Asiakaskokemus ja sen jatkuva positiivinen kehitys on toimintamme ytimessä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahva motivaatio ja halu ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa, pureutua siihen ja viedä asioita suunnitelmallisesti eteenpäin. Kuuntelet herkällä korvalla niin asiakasta kuin sidosryhmiä talon sisällä ja käyt aktiivista vuoropuhelua eri osapuolten kanssa. Etsit uusia tapoja kehittää niin omaa kuin asiakkaidenkin toimintaa.

Tule meille töihin

Tarjoamme mielenkiintoisen työn tuotteiden parissa, jotka kuuluvat suomalaisen arkeen. Tuotteitamme nautitaan vuoden jokaisena päivänä, oli kyse sitten jogurtista aamiaspöydässä, tilkasta maitoa kahvissa, ruoanvalmistuskermasta tai ihan rehellisestä lasista hyvää ja raikasta maitoa. Kaikkea näitä valmistamme Sipoon meijerissä.

Sinua odottavat sitoutuneet ja ammattimaisesti työhönsä suhtautuvat kollegat, joilla nauru on herkässä. Meillä on matala organisaatio, mikä tuo mukanaan mahdollisuuden vaikuttaa toimintaamme ja sitä kautta yrityksemme menestykseen.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 6.11. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä turhaan odota deadlinea. Lisätietoja tehtävästä antaa ke 23.10 klo 13-14 ja 30.11. klo 14-15 Senior Sales Manager Eljas Tuovinen +358 400 345 355.