(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
KYOCERA SENCO Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Haemme Tampereen / Pirkanmaan myyntiin

MYYNTIEDUSTAJAA

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti edustamiemme koneiden, kiinnittimien ja tarvikkeiden aktiivisesta myyntityöstä Tampereen ja Pirkanmaan alueen asiakkaille. Asiakkaamme koostuvat pääasiassa rakennus, puusepän- ja pakkausteollisuudesta sekä heitä palvelevista jälleenmyyjistä. Tehtäviisi kuuluvat olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen sekä uusasiakashankinta, asiakastapahtumien tuote-esittelyt, tilauksiin liittyvät rutiinit sekä tarjousten tekeminen. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja sekä pitkäjänteistä yhteistyötä asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Toimit yhteistyössä myynti- ja markkinointitiimin kanssa ja raportoit suoraan myynti- ja markkinointipäällikölle.

Toivomme sinulta kaupallista koulutustaustaa ja katsomme eduksesi vähintään muutaman vuoden kokemuksen rakennusalan tuotteista ja niiden soveltamisesta asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista ja tuloshakuista otetta. Olet suunnitelmallinen ja itsenäiseen myyntityöhön soveltuva, asenteeltasi ratkaisukeskeinen, joustava, avoin sekä yhteistyökykyinen. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeitä ja nautit ihmisten kohtaamisesta. Odotamme vähintään perustason IT-taitoja ja sujuvaa Suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen tuotteisiin ja toimintamalleihin, arvostetun tuotevalikoiman sekä ammattitaitoisen taustatiimin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa myynti- ja markkinointipäällikkö Timo Mikkola puh. 0400 544 515.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.10.2019 mennessä sähköpostitse timo.mikkola@kyocera-senco.fi