(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Cutrin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Cutrin
– pohjoisen hiuksen ja hiuspohjan asiantuntija vahvistaa myyntitiimiä!

Myynnin kasvaessa haemme lisäystä myyntitiimiimme ja etsimme nyt myyntiedustajaa Uudenmaan alueelle
 

Tehtävänkuva:

Myyntiedustajan tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella. Huolehdit olemassa olevien asiakkaiden arvon kasvattamisesta ja lisäksi teet myös aktiivista uusasiakashankintaa. Varmistat, että kampaamoasiakkaat saavat uusimmat innovaatiot pohjoismaiseen designiin, trendikkäimmät sekä korkealaatuiset tuotteet ammattilaisten ja kuluttajien tarpeisiin. Myyntityössä konsultoit kampaamoalan yrittäjiä heidän liiketoimintansa mahdollisuuksista ja tarjoat asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja laajasta valikoimasta. Pohjoisen hiuksen paikallisena asiantuntijamyyjänä mahdollistat edellytykset asiakkaalle kannattavaan liiketoimintaan. Asiakaskunta koostuu erikokoisista kampaamoista. Pääset syventämään asiakassuhteita yksilöllisesti suunniteltujen koulutusten, kampanjoiden sekä markkinoinnin keinoin. Uskomme kumppanuuteen, jossa menestymme yhdessä. CUTRIN on aito ja alkuperäinen pohjoisen hiusmuotoilun asiantuntija, joten myyntiedustajalla on aina käytössään tuoreimmat tiedot työnsä tueksi. Yrityksen sijaintipaikka on Espoo, mutta asiakasrajapintaan voit liikkua perehdytyksen jälkeen kotikonttorilta käsin. Pääset tarttumaan itsenäiseen ja vastuulliseen tehtävään, jossa sinulla on kehittymisen mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta myynnistä, tavoitteellinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Tehtävä sopii erinomaisesti myynninnälkäiselle, aktiiviselle ja itseohjautuvalle henkilölle. Olet kiinnostunut kauneusalasta ja sen trendeistä. Sinulla on halu verkostoitua, liiketoiminnallista ymmärrystä ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Haluat toimia kentällä asiakasrajapinnassa ja päästä vakuuttamaan sekä luomaan luottamussuhteita asiakkaisiin. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja toimit sujuvasti yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien, kuten kouluttajien ja liiketoimintajohdon kanssa. Työsi tukena on esimies ja ammattitaitoinen tiimi.

Tarjoamme sinulle:

- Itsenäisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
- Korkealaatuiset tuotteet myytäväksesi
- Kilpailukykyisen palkan
- Ammattitaitoisen ja ketterän organisaation sekä tiimin tuen
- Mahdollisuuden autoetuun

Odotamme sinulta:

- Kokemusta myyntityöstä ja halua kehittyä entistäkin kovemmaksi myynnin ammattilaiseksi
- Itsenäistä, positiivista ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- Halua luoda pitkäaikaisia ja kestäviä asiakassuhteita
- Yrityskulttuurimme mukaista draivia ja hyviä sosiaalisia taitoja
- Kiinnostusta alaa ja myytäviä tuotteita kohtaan

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 13.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.