(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Tamisy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja tuloshakuista myyntiedustajaa vastaamaan tuotteidemme myynnistä päivittäistavarakauppa- ja foodservice-kanavissa sekä toimimaan tukkuportaan kanssa.

Tehtävääsi kuuluu tuotteiden aktiivinen myynti ja myynninedistäminen, määrätietoinen uusasiakashankinta sekä osallistuminen liiketoimintamme kehittämiseen.  Vastaat yrityksemme myynnistä asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Sinulla on jo kokemusta myyntiedustajan työstä päivittäistavara- ja/tai foodservicen (Horeca) osalta. Sinulla on itsenäinen, oma-aloitteinen ja käytännönläheinen ote työhön. Olet palveluhenkinen ja omaat positiivisen asenteen sekä kyvyn innostua. Toimit tehokkaasti ja suunnitelmallisesti. Hallitset tietotekniikan käytön ja sinulla on B-ajokortti. Englannin ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän myyntimme ja organisaatiomme kehittämisessä sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksemme kasvuun.

Lähetä työhakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 30.08.2019 mennessä sähköpostilla: rekry@tamisy.com.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat:

Mikko Talikka  -  Tel: 040 7283437