(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Nestlé Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään yhdessä maailman suurimmassa elintarvikealan yrityksessä? Etsimme nyt päivittäistavaraorganisaatioomme aktiivista ja tuloshakuista myyntiedustajaa.

Tehtävässä vastaat myyntityöstä Kajaani-Kuopio-Joensuu-Mikkeli-alueella. Asiakkainasi ovat alueen päivittäistavarakaupat ja tukut. Työskentelet itsenäisesti ja tulosvastuullisesti oman alueesi asiakkaiden kanssa. Päätehtäväsi on alueesi asiakkuuksien myynnin kasvattaminen, asiakaskannattavuuden kehittäminen ja asiakastyytyväisyyden parantaminen. Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita Kuopion seudulla. Raportoit kenttämyyntipäällikölle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden dynaamisessa työympäristössä alan johtavien tuotemerkkien parissa, motivoituneet työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä osana kansainvälistä organisaatiota.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on jo menestyksekästä työkokemusta myyntitehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vähittäiskaupan asiakkuuksista ja odotamme, että sinulla on kaupallinen peruskoulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi

  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
  • hyviä organisointitaitoja
  • kehittynyttä paineensietokykyä
  • kykyä toimia nopeatempoisessa toimintaympäristössä
  • englanninkielentaitoa
  • MS Office –työvälineiden hallintaa

Sinulla on valmiudet itsenäiseen myyntityöhön ja kykyä kehittää tuloksellista liiketoimintaa asiakaslähtöisesti omalla alueellasi. Työ edellyttää matkustamista.

Nestlén kulttuuri
Nestléllä on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan pikemmin tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Nestléläisiä yhdistää intohimo menestyä ja tehdä merkityksellistä työtä. Työskentelemme nopeasti muuttuvassa ympäristössä - nautimme haasteista ja haluamme menestyä. Nestlé tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ja ottaa vastuuta osana motivoituneiden ammattilaisten joukkoa. Teemme intohimoisesti töitä rennolla otteella monimuotoisuutta, innovaatioita ja hauskanpitoa unohtamatta. Lupaamme, että Nestléllä työtehtäviesi kautta voit parantaa lukemattomien kuluttajien elämää – ja samalla omaasi.

Haluatko tietää meistä lisää?

Seuraa meitä LinkedIn:ssä jos haluat kuulla lisää työmahdollisisuuksistamme. Instagramissa voit tutustua tarkemmin yrityskulttuurimme ja siihen, millaista Nestléllä on työskennellä.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 25.8.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta (www.nestle.fi/jobs). Kerrothan hakemuksessasi tärkeimmistä tähänastisista saavutuksistasi myyntityössä. Haastattelut pidetään syyskuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Field Sales Manager Juha Nousiainen (puh. 0400 659 547) maanantaina 12.8 klo 10.00-12.00 ja maanantaina 19.8  klo 10.00-12.00.